Първоначално написано от divergent С тези няма как да се продължи човечество, някаква друга форма на живот ще да е. Не можеш да разсъждаваш.
Първоначално написано от divergent Ще се ??? мура. ....каквото кажеш. Кого би хвърлил в море,пълно с акули,с циментирани крака-мура или агентГлазура?
кой е по- голям филмар, дейтона или inewton?
Първоначално написано от deitona22 ....каквото кажеш. Кого би хвърлил в море,пълно с акули,с циментирани крака-мура или кимчен? аз искам да чуя твоята идея, криеща се зад точките...........
Първоначално написано от deitona22 ....каквото кажеш. Кого би хвърлил в море,пълно с акули,с циментирани крака-мура или агентГлазура? И двамата Кого би игнорирал Мура или Соло?
Първоначално написано от divergent аз искам да чуя твоята идея, криеща се зад точките........... Оставям ти да решиш какво искаш. Първоначално написано от Dwyd96 И двамата Кого би игнорирал Мура или Соло? Мура,аз и сега си го правя.На соло му отг. --->Ако можехте,кого бихте махнали от форума-дейтона или мура?<----
Първоначално написано от deitona22 Оставям ти да решиш какво искаш. Мура,аз и сега си го правя.На соло му отг. --->Ако можехте,кого бихте махнали от форума-дейтона или мура?<---- Мура. Първоначално написано от Dwyd96 И двамата Кого би игнорирал Мура или Соло? Соло. Кой би казал нещо умно? deitona или youngbloodz?
Първоначално написано от deitona22 Оставям ти да решиш какво искаш. Айде пак,нов въпрос,ама някой да отговори ,нали? Ако можехте,кого бихте махна ли от форума-дейтона или мура? Мураааааааа Мура и соло са заобиколени от гладни акули? Кого бихте спасили? А) Мура Б) соло В) Ще хвърля кофа с кръв покрай тях
Защо така ме ядете, красиви и умни деца? Аз и АгентМура не сме достойни за Вашето внимание.
Първоначално написано от solo_ Защо така ме ядете, красиви и умни деца? Аз и АгентМура не сме достойни за Вашето внимание. Не те ядем, Соло. Храним те.
Първоначално написано от deitona22 Оставям ти да решиш какво искаш. Мура,аз и сега си го правя.На соло му отг. --->Ако можехте,кого бихте махнали от форума-дейтона или мура?<---- Предлагам да заселим острова. Престани да се сравняваш с потребители от друго ниво, за да изпъкваш ти!
Първоначално написано от Indistinct Кой би казал нещо умно? deitona или youngbloodz? Е,bloodz Първоначално написано от Dwyd96 Мура и соло са заобиколени от гладни акули? Кого бихте спасили? А) Мура Б) соло В) Ще хвърля кофа с кръв покрай тях Соло и после ще хвърлям стръв.
Първоначално написано от Indistinct Не те ядем, Соло. Храним те. Защо го правиш? Нали знаеш, че аз не заслужавам такива неща.
Първоначално написано от solo_ Защо го правиш? Нали знаеш, че аз не заслужавам такива неща. Ти не,но мурата да! Кого би послушал ако ти даде съвет-кимчен или дивергента?
Първоначално написано от Indistinct Не те ядем, Соло. Храним те. хахахаххаххаххаа
Първоначално написано от АгентГлазура хахахаххаххаххаа
Първоначално написано от deitona22 Ти не,но мурата да! Кого би послушал ако ти даде съвет-кимчен или дивергента? абе кимчен няма да го послушам дивергента май и нея няма много малко хора слушам за общи съвети само специфични работи става понякога
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от deitona22 Ти не,но мурата да! Кого би послушал ако ти даде съвет-кимчен или дивергента? Divergent, umri, nqmash mqsto tuk
Първоначално написано от pe6oskeiborda абе кимчен няма да го послушам дивергента май и нея няма много малко хора слушам за общи съвети само специфични работи става понякога Мене цяла държава ме слуша, ти тука на къв се правиш По темата: Не бих послушал себе си..
С кого би отишъл/отишла на планина-Попа или оняСъсскейтборда?
Първоначално написано от Dwyd96 Мене цяла държава ме слуша, ти тука на къв се правил По темата: Не бих послушал себе си.. и виж докъде е отишла политици пък абсурт да слушам
Първоначално написано от fanton1 Divergent, umri, nqmash mqsto tuk _|_ :*
Първоначално написано от deitona22 С кого би отишъл/отишла на планина-Попа или оняСъсскейтборда? С попа.. Много смъртни случаи има в планината С кого би спал/а за 1 млрд. евро? За момчетата: рабалка или карина За момиче: соло или мура
Първоначално написано от divergent _|_ :* Очакват те анални приключения с разпорващ характер.
Първоначално написано от deitona22 С кого би отишъл/отишла на планина-Попа или оняСъсскейтборда? skeitborda на мура/соло искаш да плеснеш един шамар?
Правила