Вие 2та/2те,защо не си спамите в една отделна тема всякакви такива педалски,гейски и тем подобни снимки? И без това тук само вие ги гледате и коментирате и дори не задавате въпроси!
Вие 2та/2те,защо не си спамите в една отделна тема всякакви такива педалски,гейски и тем подобни снимки? И без това тук само вие ги гледате и коментирате и дори не задавате въпроси!
все сме ти криви. ти си много насъбрал омраза човек
е*и го бе, брат... остави го сам да се оправя
и ако токова иска да се прави, нека отиде да се прави на интересен пред боди билдърите
Не се правя на интересен,ама е крайно време да почнете да си спамите некъде другаде+че си имате скайп и т.н.
И зщао бодибилдър ? Да не мислиш че един бодибилдър е силен и тем подобни? Яко си заблуден/о.
за пореден път ме заговаряш, боклук!
не се обръщай към мен никога
Аз те игнорирам,ама ми писна да влизам тука и само некъв Гей(глзура) да пише,досадно е.Поне да беше по темата,ама то са едни снимки,то са некви педалски глупости.Пес си ти !
Аз те игнорирам,ама ми писна да влизам тука и само некъв Гей(глзура) да пише,досадно е.Поне да беше по темата,ама то са едни снимки,то са некви педалски глупости.Пес си ти !