Първоначално написано от deitona22 Заслужаваш я! С кеф ще влизам сега във форума. Има още работа, не трябва да оставяме нещата така.
Първоначално написано от Indistinct Има още работа, не трябва да оставяме нещата така. Вече подадох сигнал и за двата кърлежа.
Първоначално написано от Indistinct Има още работа, не трябва да оставяме нещата така. Да,некой модератор да се задейства. Първоначално написано от Dwyd96 Ти си следващия в списъка Аз вече го сложих барабар с мура,глазура и т.н
Първоначално написано от Indistinct Има още работа, не трябва да оставяме нещата така. Няма и 1 модератор.... Аз може и да съм "shitposter", но не съм прекалявал като тия бавните -.-
Първоначално написано от Dwyd96 Няма и 1 модератор.... Аз може и да съм "shitposter", но не съм прекалявал като тия бавните -.- Ние се включваме толкова, колкото да разведрим обстановката и мътната вода във форума. Тяхното, от друга страна... Никой няма да напуска!
Първоначално написано от Indistinct Ние се включваме толкова, колкото да разведрим обстановката и мътната вода във форума. Тяхното, от друга страна... Никой няма да напуска! Слушам, няма да го напускам
Първоначално написано от Dwyd96 Няма и 1 модератор.... Аз може и да съм "shitposter", но не съм прекалявал като тия бавните -.- Един писа днес, димитар_дк или както се пише. Май беше супер модератор. Ама явно не му пукаше достатъчно.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Правила