Първоначално написано от Indistinct Този, който го е пуснал, е свикнал плановете му да се провалят, ако може да се нарече провал. А и както каза dwyd, нали съм блокирала дадените профили, те не могат да ми пишат лични. Бест Търтъл.
Първоначално написано от deitona22 Бест Търтъл. Стига де, ще ме засрамиш.
Първоначално написано от Indistinct Стига де, ще ме засрамиш. Само да не станеш червенобузеста Костенурка ;дд
Първоначално написано от deitona22 Само да не станеш червенобузеста Костенурка ;дд Късно е.
Първоначално написано от Indistinct Късно е. Никога не е късно.Още 1-2 комплиметна от някого и ще станеш.
добро утро ве кога ще идват драконите Първоначално написано от deitona22 Бест Търтъл. Първоначално написано от Indistinct Стига де, ще ме засрамиш. Първоначално написано от deitona22 Само да не станеш червенобузеста Костенурка ;дд Първоначално написано от Indistinct Късно е. ейй сладури
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda добро утро ве кога ще идват драконите ейй сладури Пе7о време е да сложиш this is why i am fat pic-a !
Първоначално написано от pe6oskeiborda ейй сладури Пешо,искаш ли да имаш скейтборд дълго време още или да има с какво да го караш?
Правила