що ве брат да не си помисли че казвам че има нещо любовно няма такова нещо
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda що ве брат да не си помисли че казвам че има нещо любовно няма такова нещо ти винаги казваш нещо любовно и винаги забелязваш любовните неща... както когато SurfSky написа нещо любовно
Първоначално написано от YoungBloodZ ти винаги казваш нещо любовно и винаги забелязваш любовните неща... както когато SurfSky написа нещо любовно авер изкарваш ме някъв Ерос майна много сте подозрителни ве питек! :S
Първоначално написано от pe6oskeiborda авер изкарваш ме някъв Ерос майна много сте подозрителни ве питек! :S извиняяй аверче... ще дойда до Бургас да те черпя една бира, льек
Първоначално написано от YoungBloodZ извиняяй аверче... ще дойда до Бургас да те черпя една бира, льек Нямаш работа в Трите ленти.
Първоначално написано от solo_ Нямаш работа в Трите ленти. Очевидно имам. Ти от manq6kiq град ли си?
Първоначално написано от YoungBloodZ Очевидно имам. Ти от manq6kiq град ли си? Този град е пълен с наркомани, отпадъци, убийства... Не е хубав град. Да, там "живея".
Първоначално написано от pe6oskeiborda що ве брат да не си помисли че казвам че има нещо любовно няма такова нещо Хм,хм,хм.Ти все любовно пишеш/
Правила