Здравейте! Малко по-надолу видях тема за ревността. Но моят случай не е такъв. Аз не ревнувам, а ревнуват мен и това започва да ми влияе много зле. На 18 съм, той е на 25.Имам нужда от странично мнение и помощта ви
Та заедно сме от много скоро, около 3 месеца. Казва ми,че досега никога не е бил ревнив, но с мен е различно. Сърди се и не ми дава да се събирам с хората, с които съм излизала досега, ако го правя задължително трябва да го взимам с мен, не може да звъня на приятелите си просто да ги чуя, задължително трябва да има нещо конкретно, което да трябва да говорим. Сърди ми се дори за профилите ми в социалните мрежи, иска да влизам там само по работа, да не си чатя с никого, дори приятели. За лайкване на снимки на някой друг мъж, било и то мой приятел, дума да не става.Ако се наложи да изляза някъде, а той да не е с мен, иска да се чуваме постоянно,не трябва да не се обличам в рокли и поли, деколтета. Профилите ми, телефонът ми се следят постоянно-кара ме да му показвам с кого си пиша, дори с приятелките ми. Сърди ми се ако се събирам с тях, защото според него ние обсъждаме други мъже.А когато питам защо толкова ме ревнува, ми казва, че съм прекалено хубава и със сигурност при толкова внимание към мен зад гърба му въртя някакви връзки, което не е така. Никога не съм му давала реална причина да ме ревнува, скъсах контактите си с всичките си приятели момчета, откакто сме заедно. Освен него не излизам почти с никого, не се чувам с никого, станах някакъв социопат. Иначе ми се обръща много внимание, грижи се за мен, виждам, че наистина държи на отношенията ни. Говорих, обеща да се оправи, но това не се случва. Харесвам го, наистина, но не зная какво да правя. Бих се радвала да чуя какво мислите за положението ми. Благодаря!