- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да я отрежа или не !!!!!!!
Здравейте приятели !
Значи преди 2 дена най-добрата ми приятелка ми предложи свирка !
АЗ съм обвързан но тя е хипер яката ! Когато ми го каза аз не и отвърнах !
Сега преди малко ми писа и ме попита какво съм решил ? Незнамм с моята отдавна не сме имали такива моменти тя попринцип иска само аз да я ближа но сега незнам иска ми се !!!! Какво ще ме посъветвате ?
Разнообразявай се преди да се ожениш.
Приятелката ти не може ли да ти направи, че се чудиш дали друга да ти направи?
И още се чудиш?! Давааааааай! Какво толкова ще ти стане, губиш ли нещо? Направи си кефа, а и нейния. Смело,смело...
Последно редактирано от mikity_sladky : 07-11-2016 на 07:56
Ти щом мислиш за изневяра явно не обичаш твойта толко. Иначе на теб ще ти е приятно ли тя да ти изневери? Нещо ако не ти хар напрао сменяй момичето, а не да се държиш кат копеле зад гърба и.
Ако си мъж на място ще и откажеш но ако гледам щом се замисляш значи ще го направиш
Явно е курвар. В една връзка сексът е като средство да се покаже любовта между двамата души, а не да се намесва трети. Зарежи гаджето. Така ще и дадеш шанс да намери по-добър от теб. Но първо и кажи, че искаш няква друга да ти духа , та като скъсате да не страда за боклук като тебе.
Приятелката ти е егоистка. (+ пенисите са по-чисти от вагините, щот от пениса не текат всевъзможни простотии и няя нещо като цикъл, нямам нищо против да лижа момиче, просто казвам че нея не би трябвало да й е гнус.....просто прави капризи)
Еби наред и не му мисли.
Не разбивай много сърца.
П.С. Няма да почвам с обвинения за тролене, понеже в днешни дни всичко се случва. Знам го от личен опит.
Аз мисля, че вече е свършен факт каквото и да му се говори. Горкото момиче. Да и се изневерява ... По-добре скъсай с нея, та нека намери някой добър.
Направо късай със сегашната си, излишно е да правиш мизерии зад гърба и.
Здравейте,
Разгледахме форума и решихме, че ще е забавно да направим видео от вашите проблеми .. за това направихме видео отговори на темите тук във Teenproblem.net
Ето го отговора на тази тема тук : https://www.youtube.com/watch?v=7XlwBCaLmrc
В канала има още отговори от други теми.
Be positive & open-minded.