В никакъв случай не отричам, че имам своите проблеми в интелектуално, душевно или друго ниво. Но тук не става дума за това.
Вие откривате толкова голяма част за себе си, че човек може да коментира спокойно, защото информацията му е пред очите. Аз не съм казал нищо за себе си пред вас, няма и да го направя. Не е логично да давате коментари, при условие, че информацията ви не е налична.
Факт е обаче, че хората, които понаучиха малко повече неща, промениха първоначалното си мнение. Не го казвам, защото съм обиден. Ние не се познаваме, не ми пречи да ме мразите, плюете или да се заяждате. Отново ще повторя, ако не и потретя, че не печеля абсолютно нищо за своето състояние стоейки тук, пишейки и отскубвайки от ограниченото си време. Единствените губещи и печелещи сте вие и смятам, че най-накрая е добре да го разберете. Няколко души от форума го разбраха. Силно се надявам, че това ще им донесе дивиденти в най-скоро бъдеще.
Моят живот продължава с или без вашето харесване, заяждане, иронизиране, злобеене, харесване или хвалене. Нито ще ми се промени нещо, нито ще се почувствам по-добре. Но имате много рядката възможност, а най-вече и късмет, че съм българин останал в България и занимаващ се с вас, да вземете поне някаква полза от мен и да се възползвате от присъствието, което така или иначе няма да е още много дълго. Някои мои близки хора са правили това в други организации с лични срещи с хората (в чужбина обаче), но поради естеството на обществото в България взех решението да го направя анонимно тук. Техните срещи преди много години са родили плодове, които в момента вие като потребители ядете и се наслаждавате на вкуса. Други са го правили скоро. Последната такава е дори в съседна държава - Турция. Там все още не се е усетил вятърът от размаха на крилцата на пеперудата, но време има.
Помислете си добре дали искате животът ви да продължава в цикъла на ставам, ям, работя, спя. Имайте предвид, че след поредното псуване по мой адрес, цикълът ви на живот няма да се промени. Но пък и моят няма да се промени, нищо не постигате.