Първоначално написано от smilegirl12 Не даваам лична инф Недялке, не се срамувай
Първоначално написано от the dreamer Май ти се пада от десетия етаж. <tri Аз не мога да бъда убит 3<=3
Първоначално написано от YoungBloodZ Недялке, не се срамувай Мехнед за ко мо кааза името ;(
Първоначално написано от smilegirl12 Мехнед за ко мо кааза името ;( Мария, аз да съм те наричал с турско име?
Симона, не се притеснявай за тайната на името ти.
Първоначално написано от Indistinct Симона, не се притеснявай за тайната на името ти. Антония, ти как си днес?
Защо ме питаш за втори път?
Първоначално написано от smilegirl12 Не даваам лична инф Добре, в кой хотел работиш ? Това поне е професионална инф.
Първоначално написано от Dwyd96 Аз не мога да бъда убит 3<=3 Имах един братовчед който казваше същото. Имах. Не съм казвал че ще те убия
Последно редактирано от the dreamer : 07-14-2016 на 12:29
Първоначално написано от Indistinct Защо ме питаш за втори път? настроенията на женския пол се променят постоянно...
Недялка, Мария, Симона....ехее...
Първоначално написано от the dreamer Недялка, Мария, Симона....ехее... ами ти? сигурно се казваш Петя
Първоначално написано от YoungBloodZ ами ти? сигурно се казваш Петя Близо си
Първоначално написано от Indistinct Симона, не се притеснявай за тайната на името ти. Почвам да мисля че името с което ми се представи не е истинското ти
Първоначално написано от Dwyd96 Почвам да мисля че името с което ми се представи не е истинското ти Защо си го мислиш?
Първоначално написано от Indistinct Защо си го мислиш? Имам усещане
Първоначално написано от Dwyd96 Имам усещане Усещанията често са с причина, но има случаи, в които не са.
Първоначално написано от YoungBloodZ Мария, аз да съм те наричал с турско име? Добри престани
Първоначално написано от Indistinct Усещанията често са с причина, но има случаи, в които не са. истинското ли ти е ? Че аз от намеци не разбирам.
dwyd, започвам да те подозирам че си дреамwalker!
Първоначално написано от Dwyd96 истинското ли ти е ? Че аз от намеци не разбирам. Има време да се научиш.
Първоначално написано от Indistinct Има време да се научиш. Знам, че истинското ти име е Бърза Коршумова Първоначално написано от YoungBloodZ dwyd, започвам да те подозирам че си дреамwalker! Аз не мога да се сравнявам със старата дама...
Първоначално написано от Dwyd96 Знам, че истинското ти име е Бърза Коршумова Аз не мога да се сравнявам със старата дама... Все едни такива усещания имаш...
Първоначално написано от Indistinct Все едни такива усещания имаш... Това е щото си отворих третото око и 18-тата чакра на левия крак
Куршумова*
Правила