Не го гледай него, не е важен.
Първоначално написано от the dreamer Аз к'во ти казах ве ?! Що влезе ? Баассии хората....казваш им едно, а те..........................отчайвате ме. Защо не слушаш себе си?
Първоначално написано от Indistinct Защо не слушаш себе си? И ти не го слушаш ! Първоначално написано от tori Не го гледай него, не е важен. А кой е важен?
Първоначално написано от Indistinct Защо не слушаш себе си? Я съм го писал!!!
дриймърчо, чак сега ти видях този коментар... Първоначално написано от the dreamer Кажи бе любоФ :* :P #nohomo
Първоначално написано от YoungBloodZ дриймърчо, чак сега ти видях този коментар... #nohomo Не се знай хаххахах
Първоначално написано от YoungBloodZ дриймърчо, чак сега ти видях този коментар... #nohomo Разбиваш ми сърцето тъй. (Интуицията ми ме подведе, не си бил момиче )
Малкълм ,ти къде се губиш бре Последно те бях видял в една моя тема;д
Първоначално написано от deitona22 Малкълм ,ти къде се губиш бре Последно те бях видял в една моя тема;д Хората са заети, имат работи бе deti, ти па де се губиш ?
Влизам #thuglife
Първоначално написано от Dwyd96 Влизам #thuglife ������ Първоначално написано от the dreamer Разбиваш ми сърцето тъй. (Интуицията ми ме подведе, не си бил момиче ) аа добре тогава... радвам се че е заради интуицията
Първоначално написано от YoungBloodZ аа добре тогава... радвам се че е заради интуицията разбрахми са
Влезнах
3<=3 Човек се учи от грешките си
Първоначално написано от Dwyd96 3<=3 Човек се учи от грешките си дано вашите да са се научили...
Първоначално написано от the dreamer Хората са заети, имат работи бе deti, ти па де се губиш ? Тука съм бре,не ме ли виждаш? Само "deti"не ми бяха казвали Първоначално написано от tori Аз. Tц,аз съм.
Първоначално написано от deitona22 Тука съм бре,не ме ли виждаш? Само "deti"не ми бяха казвали Tц,аз съм. Виждам бе, радвам ти се, deti <tri . Кой кой е ся ?
Първоначално написано от the dreamer Виждам бе, радвам ти се, deti <tri . Кой кой е ся ? Кой какво е ? Нещо се обърка ли Първоначално написано от YoungBloodZ дано вашите да са се научили... опитват се да поправят грешката,като й дават бира ,та да стане човек
Първоначално написано от YoungBloodZ дано вашите да са се научили... Уби ме направо.
Къде сте всички ?
Първоначално написано от Dwyd96 Къде сте всички ? теб чакаме, пиянде
Първоначално написано от Dwyd96 Къде сте всички ? Тука съм,тебе те нема Остави тия бири най-накрая,ей начи. Как е ""работата"" в бирарията?
Първоначално написано от deitona22 Тука съм,тебе те нема Остави тия бири най-накрая,ей начи. Как е ""работата"" в бирарията? Де да беше в бирария.. Цял ден чертая Катерушка ;(
Първоначално написано от Dwyd96 Де да беше в бирария.. Цял ден чертая Катерушка ;( За да се качиш на нея и да пиеш бира ,нали?
Първоначално написано от deitona22 За да се качиш на нея и да пиеш бира ,нали? Точно
Правила