KO PRAITe
Първоначално написано от golemiq_korab_minava KO PRAITe нищо ти
Първоначално написано от golemiq_korab_minava KO PRAITe Tyrsq си яхта,можеш ли да помогнеш ? Първоначално написано от Indistinct Корабче, какво парвим? правим*
Първоначално написано от deitona22 Tyrsq си яхта,можеш ли да помогнеш ? правим* Ще ме извиниш, ама си поправих грешката. Първоначално написано от Dwyd96 Трябва да отлежи още 1~2 години Това и haritov го беше казал.
Първоначално написано от Indistinct Ще ме извиниш, ама си поправих грешката. Това и haritov го беше казал. Чувал съм, че великите умове мислят еднакво
Първоначално написано от Dwyd96 Чувал съм, че великите умове мислят еднакво От кого ли си го чувал..
Първоначално написано от Indistinct От кого ли си го чувал.. Не помня вече.
Първоначално написано от deitona22 Tyrsq си яхта,можеш ли да помогнеш ? правим* аз мога тука на пристанището много се продават от колко до колко пари
Първоначално написано от deitona22 правим* искаш ли изведнъж да започнеш да допускаш елементарни правописни грешки?
Първоначално написано от YoungBloodZ искаш ли изведнъж да започнеш да допускаш елементарни правописни грешки? Абе ей Първоначално написано от Indistinct Ще ме извиниш, ама си поправих грешката. Късно,аз я видях Първоначално написано от smilegirl12 аз мога тука на пристанището много се продават от колко до колко пари Ми от 0 до 0 лева (demek,да си взема "назаем")
Първоначално написано от deitona22 Ми от 0 до 0 лева (demek,да си взема "назаем") много ги предлагат такива ама между 2-4 презноща
дейтон, може да си направим селфи на една яхта. :д и после с гумената
Първоначално написано от golemiq_korab_minava дейтон, може да си направим селфи на една яхта. :д и после с гумената E sega вече ме обърка Мъж ли си жена ли си ..б*а*си. Първоначално написано от smilegirl12 много ги предлагат такива ама между 2-4 презноща запази ми една ..ама не голяма
Първоначално написано от deitona22 E sega вече ме обърка Мъж ли си жена ли си ..б*а*си. запази ми една ..ама не голяма ее че на гумената пак може да се пийне една пивоварна
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ее че на гумената пак може да се пийне една пивоварна Може може,ама тука Кимчен пие най-много,аз не носа на пииние.
Първоначално написано от deitona22 Може може,ама тука Кимчен пие най-много,аз не носа на пииние. ти ли не носиш? там в северозападна България изтрезнявате от тежкия алкохол с бира и вино
Първоначално написано от deitona22 Може може,ама тука Кимчен пие най-много,аз не носа на пииние. КИМЧЕН НЕ ПИЕ !!!
Правила