Първоначално написано от Indistinct Каква е тази муха, която пускаш в главите на хората? Ще вземе да ти повярва някой, какво ще правя тогава? Ти ли си тази прословута дриймуолкър? Хм,интересно,аз вчера си писах с нея във фб.
Първоначално написано от deitona22 Ти ли си тази прословута дриймуолкър? Хм,интересно,аз вчера си писах с нея във фб. Като започнете да умувате посред нощ..
Първоначално написано от Indistinct Като започнете да умувате посред нощ.. Има логика ти да си дриимуокър
Първоначално написано от Dwyd96 Има логика ти да си дриимуокър всъщност почти всеки в тоя форум е потенциален dreamwalker! Първоначално написано от smilegirl12 ко викаш горкото момиче ;д ако говориш за Indistinct - да ако говориш за истинската/истинския dreamwalker - все тая
Последно редактирано от YoungBloodZ : 07-12-2016 на 20:53
Първоначално написано от YoungBloodZ всъщност почти всеки в тоя форум е потенциален dreamwalker! Не знам защо никой не ми вярва че знам коя е dreamwalker Дори соло не знае .
Първоначално написано от YoungBloodZ всъщност почти всеки в тоя форум е потенциален dreamwalker! Интересно...
Първоначално написано от Dwyd96 Има логика ти да си дриимуокър И ти ли?
аз не виждам логиката тя да е дриимуокър
Първоначално написано от smilegirl12 аз не виждам логиката тя да е дриимуокър то жените каква ли логика виждате Първоначално написано от deitona22 Не знам защо никой не ми вярва че знам коя е dreamwalker Дори соло не знае . достатъчно дреамвалкер за днес! нека сменим темата
Първоначално написано от YoungBloodZ то жените каква ли логика виждате достатъчно дреамвалкер за днес! нека сменим темата я млъквай ;д
Първоначално написано от smilegirl12 аз не виждам логиката тя да е дриимуокър Дриим знаеше неща, които и инди знаеше #интрига
Първоначално написано от Dwyd96 Дриим знаеше неща, които и инди знаеше #интрига Я, какви ли са тези неща, чак на мен ми стана интересно.
Първоначално написано от smilegirl12 аз не виждам логиката тя да е дриимуокър Ето, значи все пак може да се осъществява нормална мозъчна дейност в 12..
Първоначално написано от Indistinct Ето, значи все пак може да се осъществява нормална мозъчна дейност в 12.. ами трезвенитр го можем
Първоначално написано от Indistinct И ти ли? Wsiчики всички. Първоначално написано от YoungBloodZ то жените каква ли логика виждате Само хората виждат лoгиката
Първоначално написано от deitona22 Само хората виждат лoгиката по тази твоя логика само мъжета са хора така ли
Първоначално написано от smilegirl12 по тази твоя логика само мъжета са хора така ли Ми ти го каза
Първоначално написано от smilegirl12 по тази твоя логика само мъжета са хора така ли Не е моя,а на сайта на пума Като го преведеш от руски на български изписва отделно хора и жени...е то си е вярно де
Първоначално написано от Indistinct Като започнете да умувате посред нощ.. Аз всякога умувам..не винаги се получава нещо,но се опитвам!
Правила