Първоначално написано от deitona22 Да,ти си изпил поне 5 вече И 1 не съм.. Само на 2 фрапета съм
Първоначално написано от Dwyd96 И 1 не съм.. Само на 2 фрапета съм Фрапета с бира ? Интересна комбинация,ама защо разреждаш бирата..да се напиеш по-бавно ли?
Първоначално написано от Indistinct Бива ли такова нещо? Още няколко часа и тогава че е дуброютро, не избързвай. ох, остай, да не са няколкоо часа , а много часове! искам да спя! ;д днекса как съм загубен, така и в допълнение мръсен, уморен, колежки ми правят намеци, чай, а аз като бастун.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava днекса как съм загубен, така и в допълнение мръсен, уморен, колежки ми правят намеци, Мандръсание*, а аз като бастун. .
Първоначално написано от deitona22 . hahah
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ох, остай, да не са няколкоо часа , а много часове! искам да спя! ;д днекса как съм загубен, така и в допълнение мръсен, уморен, колежки ми правят намеци, чай, а аз като бастун. Ти сам го каза, не аз.
добър вечер
Първоначално написано от smilegirl12 добър вечер добър добър
Първоначално написано от YoungBloodZ добър добър как е митаче
Първоначално написано от smilegirl12 добър вечер добра нощ вече ;д
екстра! ти как си, Силве?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava добра нощ вече ;д ее рано е за нощ
Първоначално написано от YoungBloodZ екстра! ти как си, Силве? ми ко да ти кажа Саше бивам на работа съм
Първоначално написано от smilegirl12 ее рано е за нощ Симона, как върви с пияното?
Първоначално написано от Indistinct Симона, как върви с пияното? Антония? за някакви пияни хора ли става въпрос? Първоначално написано от smilegirl12 ми ко да ти кажа Саше бивам на работа съм Гергано... пак ли с тая работа...
Първоначално написано от Indistinct Симона, как върви с пияното? ми скоро не съм свирела Мирке, седи у нас и събира прах
Първоначално написано от YoungBloodZ Антония? за някакви пияни хора ли става въпрос? Гергано... пак ли с тая работа... Да, трябваше да се грижи за едно пияно човече.
Първоначално написано от YoungBloodZ Антония? за някакви пияни хора ли става въпрос? Гергано... пак ли с тая работа... всеки ден Драшко няма почивка за мен
Първоначално написано от smilegirl12 ми скоро не съм свирела Мирке, седи у нас и събира прах Не пианото, пияното. Но като каза това, не го оставяй да прашасва, ще се разчувствам.
Първоначално написано от Indistinct Да, трябваше да се грижи за едно пияно човече. ааааа за Павел ли ми говориш? Лежи у нас и гледа да не става, че е доста пиян
Първоначално написано от smilegirl12 ааааа за Павел ли ми говориш? Лежи у нас и гледа да не става, че е доста пиян Направи му няколко айряна.
Първоначално написано от Indistinct Направи му няколко айряна. мерси за съвета ! :\
Бърза Куршумова на линия ли е ?
Първоначално написано от Dwyd96 Бърза Куршумова на линия ли е ? Зависи кой пита.
Първоначално написано от Indistinct Зависи кой пита. Kим чен Ун разбира се. Аз само да напомня, че е време да лягаш да спиш
Правила