Аз к'во ти казах ве ?! Що влезе ? Баассии хората....казваш им едно, а те..........................отчайвате ме.
ей дриймърчо
Първоначално написано от YoungBloodZ ей дриймърчо Кажи бе любоФ :* :P
то като си над закона така става
Първоначално написано от the dreamer Аз к'во ти казах ве ?! Що влезе ? Баассии хората....казваш им едно, а те..........................отчайвате ме. Ние сме си такива какво очакваш ?? Забрани нещо на някой и той още повече ще го иска ...
И що па да не влизам?!
Само не ми казвай какво да правя!
Няма па,ще влезна!
Първоначално написано от deitona22 Няма па,ще влезна! И аз така казах.
Първоначално написано от tori И аз така казах. Ти си на всяка манджа мерудия .Не може без теб
Първоначално написано от deitona22 Ти си на всяка манджа мерудия .Не може без теб ЛС виж дейтоне!
Първоначално написано от tori И аз така казах. Нещо такова и при мен.
Първоначално написано от deitona22 Ти си на всяка манджа мерудия .Не може без теб Ми, не може. Да. :дд
Първоначално написано от tori Ми, не може. Да. :дд Я па не те сакам тука! И Малкълм го е каза!
Мен всички ме искат навсякъде... :дд
Първоначално написано от tori Мен всички ме искат навсякъде... :дд Интересно ми е ракши как ще го коментира това
Не го гледай него, не е важен.
Първоначално написано от the dreamer Аз к'во ти казах ве ?! Що влезе ? Баассии хората....казваш им едно, а те..........................отчайвате ме. Защо не слушаш себе си?
Първоначално написано от Indistinct Защо не слушаш себе си? И ти не го слушаш ! Първоначално написано от tori Не го гледай него, не е важен. А кой е важен?
Първоначално написано от maimunkataneo то като си над закона така става Слез малко.
Първоначално написано от Mоnstera Ние сме си такива какво очакваш ?? Забрани нещо на някой и той още повече ще го иска ... +10 psihologiq
Първоначално написано от tori И що па да не влизам?! Щот тъй рекох (поне тъй писах), Викторио. <tri
Последно редактирано от the dreamer : 07-12-2016 на 10:44
Първоначално написано от qkiq_metal Само не ми казвай какво да правя! Само не ми казвай да не ти казвам какво да правиш!
Първоначално написано от Agartha Нещо такова и при мен. Тцтц.
Първоначално написано от Indistinct Защо не слушаш себе си? Я съм го писал!!!
Правила