дриймърчо, чак сега ти видях този коментар... Първоначално написано от the dreamer Кажи бе любоФ :* :P #nohomo
Първоначално написано от YoungBloodZ дриймърчо, чак сега ти видях този коментар... #nohomo Не се знай хаххахах
Първоначално написано от YoungBloodZ дриймърчо, чак сега ти видях този коментар... #nohomo Разбиваш ми сърцето тъй. (Интуицията ми ме подведе, не си бил момиче )
Малкълм ,ти къде се губиш бре Последно те бях видял в една моя тема;д
Влизам #thuglife
Първоначално написано от deitona22 Малкълм ,ти къде се губиш бре Последно те бях видял в една моя тема;д Хората са заети, имат работи бе deti, ти па де се губиш ?
Влезнах
Първоначално написано от deitona22 А кой е важен? Аз. Първоначално написано от the dreamer Щот тъй рекох (поне тъй писах), Викторио. <tri Вай, ти и името ми знаеш. :д
Първоначално написано от Dwyd96 Влизам #thuglife ������ Първоначално написано от the dreamer Разбиваш ми сърцето тъй. (Интуицията ми ме подведе, не си бил момиче ) аа добре тогава... радвам се че е заради интуицията
Първоначално написано от tori Вай, ти и името ми знаеш. :д Вики, знам много за теб. <tri
Първоначално написано от the dreamer Вики, знам много за теб. <tri Тори й отива повече 3>
Dwyd и Terminator, направихте най-голямата грешка на живота си.
Първоначално написано от YoungBloodZ Тори й отива повече 3> Ако беше друга, бих казал, че най-много й отива ==>3 , но това е tori, нея си я уважавам.
Първоначално написано от YoungBloodZ аа добре тогава... радвам се че е заради интуицията разбрахми са
3<=3 Човек се учи от грешките си
Първоначално написано от Dwyd96 3<=3 Човек се учи от грешките си дано вашите да са се научили...
Първоначално написано от the dreamer Хората са заети, имат работи бе deti, ти па де се губиш ? Тука съм бре,не ме ли виждаш? Само "deti"не ми бяха казвали Първоначално написано от tori Аз. Tц,аз съм.
Първоначално написано от YoungBloodZ дано вашите да са се научили... Уби ме направо.
Първоначално написано от deitona22 Тука съм бре,не ме ли виждаш? Само "deti"не ми бяха казвали Tц,аз съм. Виждам бе, радвам ти се, deti <tri . Кой кой е ся ?
Първоначално написано от the dreamer Виждам бе, радвам ти се, deti <tri . Кой кой е ся ? Кой какво е ? Нещо се обърка ли Първоначално написано от YoungBloodZ дано вашите да са се научили... опитват се да поправят грешката,като й дават бира ,та да стане човек
Първоначално написано от deitona22 Кой какво е ? Нещо се обърка ли опитват се да поправят грешката,като й дават бира ,та да стане човек Ми да, обърквате ме, но няма значение, така или иначе си шикалкавим.
Първоначално написано от the dreamer Ако беше друга, бих казал, че най-много й отива ==>3 , но това е tori, нея си я уважавам. Ау, поласкана се чувствам...
Първоначално написано от the dreamer Ми да, обърквате ме, но няма значение, така или иначе си шикалкавим. Не ти е лесно
Първоначално написано от tori Ау, поласкана се чувствам... <tri
Първоначално написано от deitona22 Не ти е лесно Натоварвате ме
Правила