Първоначално написано от deitona22 Или се прибери у вас..там имаш секви идиотщини Стига, че хората ще си помислят, че съм те водил в нас Bloodz не е сплескана снинката, оная е разтегната
Първоначално написано от Dwyd96 Стига, че хората ще си помислят, че съм те водил в нас Bloodz не е сплескана снинката, оная е разтегната Платили са ти да го изкараш по-слаб, признай си.
Първоначално написано от Indistinct Платили са ти да го изкараш по-слаб, признай си. Нямаш доказателство=> нищо не признавам
Първоначално написано от Dwyd96 Нямаш доказателство=> нищо не признавам ние не се нуждаем от доказателства защото знаем че той е дундьо
Първоначално написано от YoungBloodZ ние не се нуждаем от доказателства защото знаем че той е дундьо Баш като наш дроидчо (двуд демек)
Първоначално написано от deitona22 Баш като наш дроидчо (двуд демек) То поне ми имаш фейса, къв дундъо -.-
Първоначално написано от Dwyd96 То поне ми имаш фейса, къв дундъо -.- то може само във фейса да не си дундьо
Първоначално написано от Dwyd96 То поне ми имаш фейса, къв дундъо -.- Ми слаб дундьо Стани като тоз от снимката То па и един профил-дека гледам все бира виждам
Първоначално написано от Indistinct Платили са ти да го изкараш по-слаб, признай си. точно същото мисле да напиша и аз
Правила