дейтон, може да си направим селфи на една яхта. :д и после с гумената
Първоначално написано от golemiq_korab_minava дейтон, може да си направим селфи на една яхта. :д и после с гумената E sega вече ме обърка Мъж ли си жена ли си ..б*а*си. Първоначално написано от smilegirl12 много ги предлагат такива ама между 2-4 презноща запази ми една ..ама не голяма
Първоначално написано от deitona22 E sega вече ме обърка Мъж ли си жена ли си ..б*а*си. запази ми една ..ама не голяма ее че на гумената пак може да се пийне една пивоварна
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ее че на гумената пак може да се пийне една пивоварна Може може,ама тука Кимчен пие най-много,аз не носа на пииние.
Първоначално написано от deitona22 Може може,ама тука Кимчен пие най-много,аз не носа на пииние. ти ли не носиш? там в северозападна България изтрезнявате от тежкия алкохол с бира и вино
Първоначално написано от YoungBloodZ ти ли не носиш? там в северозападна България изтрезнявате от тежкия алкохол с бира и вино Ти па са що издаваш от дека съм Аз съм оттам,ма не съм трениран Но мога за една вечер да се напия 5 пъти и да изтрезня толкова хаха Първоначално написано от Dwyd96 КИМЧЕН НЕ ПИЕ !!! Да,той просто си налива алкохола в гърлото.
Първоначално написано от deitona22 Ти па са що издаваш от дека съм Аз съм оттам,ма не съм трениран Но мога за една вечер да се напия 5 пъти и да изтрезня толкова хаха не бях много конкретен за родното ти място а иначе то ако си от северозападна България трейнинг не ти трябва... то е наследствено
Първоначално написано от deitona22 Може може,ама тука Кимчен пие най-много,аз не носа на пииние. КИМЧЕН НЕ ПИЕ !!!
Първоначално написано от Dwyd96 КИМЧЕН НЕ ПИЕ !!! той не пие... той директно си налива в гърлото!
Първоначално написано от Dwyd96 КИМЧЕН НЕ ПИЕ !!! ще говорим за конспирации тогава
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ще говорим за конспирации тогава Няма конспирации Всичко е такова, каквото е
Правила