Първоначално написано от YoungBloodZ какво работиш, яхта? кораб*
Първоначално написано от golemiq_korab_minava дейтон, може да си направим селфи на една яхта. :д и после с гумената E sega вече ме обърка Мъж ли си жена ли си ..б*а*си. Първоначално написано от smilegirl12 много ги предлагат такива ама между 2-4 презноща запази ми една ..ама не голяма
Първоначално написано от YoungBloodZ какво работиш, яхта? по -обща работа, но има физическо натоварване., опитвам се да комбинирам и на друго място като стаж и работа, но стават проблеми,.
Първоначално написано от deitona22 E sega вече ме обърка Мъж ли си жена ли си ..б*а*си. запази ми една ..ама не голяма ее че на гумената пак може да се пийне една пивоварна
Първоначално написано от Dwyd96 Чувал съм, че великите умове мислят еднакво От кого ли си го чувал..
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ее че на гумената пак може да се пийне една пивоварна Може може,ама тука Кимчен пие най-много,аз не носа на пииние.
Първоначално написано от Indistinct От кого ли си го чувал.. Не помня вече.
Първоначално написано от deitona22 Може може,ама тука Кимчен пие най-много,аз не носа на пииние. ти ли не носиш? там в северозападна България изтрезнявате от тежкия алкохол с бира и вино
ким ще ни помогне. ние само ще дегостираме. ;с
Първоначално написано от deitona22 Може може,ама тука Кимчен пие най-много,аз не носа на пииние. КИМЧЕН НЕ ПИЕ !!!
Първоначално написано от YoungBloodZ ти ли не носиш? там в северозападна България изтрезнявате от тежкия алкохол с бира и вино Ти па са що издаваш от дека съм Аз съм оттам,ма не съм трениран Но мога за една вечер да се напия 5 пъти и да изтрезня толкова хаха Първоначално написано от Dwyd96 КИМЧЕН НЕ ПИЕ !!! Да,той просто си налива алкохола в гърлото.
Първоначално написано от Dwyd96 КИМЧЕН НЕ ПИЕ !!! той не пие... той директно си налива в гърлото!
Първоначално написано от deitona22 Ти па са що издаваш от дека съм Аз съм оттам,ма не съм трениран Но мога за една вечер да се напия 5 пъти и да изтрезня толкова хаха не бях много конкретен за родното ти място а иначе то ако си от северозападна България трейнинг не ти трябва... то е наследствено
Първоначално написано от Dwyd96 КИМЧЕН НЕ ПИЕ !!! ще говорим за конспирации тогава
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ще говорим за конспирации тогава Няма конспирации Всичко е такова, каквото е
Първоначално написано от YoungBloodZ не бях много конкретен за родното ти място а иначе то ако си от северозападна България трейнинг не ти трябва... то е наследствено малко му трябва да се отпуши това наследство...затуй не пия
Първоначално написано от deitona22 малко му трябва да се отпуши това наследство...затуй не пия Да бе, не пиеш
Първоначално написано от deitona22 малко му трябва да се отпуши това наследство...затуй не пия да и ти и Кимчен не близвате даже
Всички се натрясквате като бомбичките на Шуменско пиво, какво се правите..
Първоначално написано от Dwyd96 Да бе, не пиеш Mi da Не съм се напивал от над година и 6 месеца! щ Е пия по 1 бира,ама то е нищо това ,а сега и бирата спрях хах Бре че лоша слава ни се носи на нас от СевероЗападнала БЪлгария въх въх
Първоначално написано от YoungBloodZ да и ти и Кимчен не близвате даже Точно така.. Не мога да гледам алкохол...... като спя.
Първоначално написано от Indistinct Всички се натрясквате като бомбичките на Шуменско пиво, какво се правите.. Не ни бъркай със себе си,Костенурке!
Първоначално написано от Indistinct Всички се натрясквате като бомбичките на Шуменско пиво, какво се правите.. ние признаваме само Загорка!
Първоначално написано от Dwyd96 Няма конспирации Всичко е такова, каквото е май си пийнал. или ти се пие? :Д къде твоя колега нютон?
Първоначално написано от Dwyd96 Точно така.. Не мога да гледам алкохол...... като спя. Тогава пиеш пак,ама венозно !
Правила