Първоначално написано от golemiq_korab_minava ще говорим за конспирации тогава Няма конспирации Всичко е такова, каквото е
Първоначално написано от Dwyd96 Няма конспирации Всичко е такова, каквото е май си пийнал. или ти се пие? :Д къде твоя колега нютон?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava май си пийнал. или ти се пие? :Д къде твоя колега нютон? "напуснал" е форума
Първоначално написано от YoungBloodZ "напуснал" е форума ;(
аз си признавам, пия много сok от портокал
Първоначално написано от golemiq_korab_minava май си пийнал. или ти се пие? :Д къде твоя колега нютон? Няма го. Напусна форума завинаги. МНОГО МИ ЛИПСВА... ЖИВОТА БЕЗ НЕГО НЕ Е СЪЩИЯ.
Първоначално написано от Dwyd96 Няма го. Напусна форума завинаги. МНОГО МИ ЛИПСВА... ЖИВОТА БЕЗ НЕГО НЕ Е СЪЩИЯ. УЖАААС
Първоначално написано от golemiq_korab_minava УЖАААС Другите ще схванат майтапа, ама ти.....
Първоначално написано от Dwyd96 Другите ще схванат майтапа, ама ти..... Той не го ли схвана?
Първоначално написано от Indistinct Той не го ли схвана? Не... Той наистина страда за Нютон
Първоначално написано от Dwyd96 Другите ще схванат майтапа, ама ти..... аз знам, нютон има достатъчно дух и не може да ме остави. пък има и задачи по физика.
Първоначално написано от Dwyd96 Няма го. Напусна форума завинаги. МНОГО МИ ЛИПСВА... ЖИВОТА БЕЗ НЕГО НЕ Е СЪЩИЯ. абе той вярно че гледа ама.. не се ли престараваш?
Първоначално написано от YoungBloodZ абе той вярно че гледа ама.. не се ли престараваш? Той не гледа... И НЕ СЕ ПРЕСТАРАВАМ, НЮТОН МИ ЛИПСВА...
Първоначално написано от Dwyd96 Няма го. Напусна форума завинаги. МНОГО МИ ЛИПСВА... ЖИВОТА БЕЗ НЕГО НЕ Е СЪЩИЯ. Odi му на гости,и без това сте близо,ама носи една мръсница със себе си! Първоначално написано от Indistinct Може да са две, но са най-добрите. Тук на лично ме изкарват пияна, какви са тези глупости?! Че ти си пияна ,щом хвалиш Шуменско
Първоначално написано от deitona22 Че ти си пияна ,щом хвалиш Шуменско Е не. Това вече е лично.
Правила