майка ми пие шуменско, туй нещо превлича жените
Първоначално написано от golemiq_korab_minava майка ми пие шуменско, туй нещо превлича жените Кажи го на M****. Той има съмнения, че съм от женски пол.
Първоначално написано от Indistinct Кажи го на M****. Той има съмнения, че съм от женски пол. вече имаш доказателство ;д
Първоначално написано от Indistinct Кажи го на M****. Той има съмнения, че съм от женски пол. ти си dreamwalker!
Първоначално написано от YoungBloodZ ти си dreamwalker! Каква е тази муха, която пускаш в главите на хората? Ще вземе да ти повярва някой, какво ще правя тогава?
Първоначално написано от Indistinct Каква е тази муха, която пускаш в главите на хората? Ще вземе да ти повярва някой, какво ще правя тогава? аа не знам аз... М**** ми каза че си дреамвалкер
Първоначално написано от Indistinct Каква е тази муха, която пускаш в главите на хората? Ще вземе да ти повярва някой, какво ще правя тогава? Ти ли си тази прословута дриймуолкър? Хм,интересно,аз вчера си писах с нея във фб.
Първоначално написано от deitona22 Ти ли си тази прословута дриймуолкър? Хм,интересно,аз вчера си писах с нея във фб. Като започнете да умувате посред нощ..
Първоначално написано от Indistinct Като започнете да умувате посред нощ.. Има логика ти да си дриимуокър
Първоначално написано от Indistinct Като започнете да умувате посред нощ.. Аз всякога умувам..не винаги се получава нещо,но се опитвам!
Правила