Първоначално написано от YoungBloodZ изглежда някои потребители са пропуснали часовете по БЕЛ... Всъщност, доста от нас са пропуснали, не само някои...
Първоначално написано от tori Всъщност, доста от нас са пропуснали, не само някои... аз часове по БЕ не съм пропускал! само по Л
Първоначално написано от YoungBloodZ изглежда някои потребители са пропуснали часовете по БЕЛ... Или просто ги мързи да слагат запетаи
Първоначално написано от YoungBloodZ аз часове по БЕ не съм пропускал! само по Л Аз и двете редовно пропусках, но класния ми пак ме научи да пиша като човек.
Първоначално написано от tori Аз и двете редовно пропусках, но класния ми пак ме научи да пиша като човек. Значи си бягала от часове, а ?! Калпазанка такава...
Не, бе, не съм бягала, ходих си като нормален човек.
Какво е направила Жабата ?
Първоначално написано от deitona22 Какво е направила Жабата ? Тук го обърна на зоологическа градина!
Първоначално написано от Indistinct Тук го обърна на зоологическа градина! Проблем ли имаш,Костенурке ?
Първоначално написано от deitona22 Проблем ли имаш,Костенурке ? Не, всичко е наред. Благодаря, че попита.
Първоначално написано от Indistinct Не, всичко е наред. Благодаря, че попита. Питах за това че е станало зоо-градина.
Първоначално написано от deitona22 Какво е направила Жабата ? Кво пак съм направила, бе?! :дд Все аз съм ти в устата, дейба...
Първоначално написано от tori Кво пак съм направила, бе?! :дд Все аз съм ти в устата, дейба... Ми гледам че сте коментирали бягства от у-ще,а не ми се четат няколко страници
Първоначално написано от deitona22 Питах за това че е станало зоо-градина. Аз пък си мислех, че те е грижа как крета старата Костенурка.
Първоначално написано от Indistinct Аз пък си мислех, че те е грижа как крета старата Костенурка. И да питам,тя не казва.Защото е потайна .
Първоначално написано от deitona22 И да питам,тя не казва.Защото е потайна . Ама тя вече отговори.
Първоначално написано от Indistinct Ама тя вече отговори. Къде ? Освен че крета.
Първоначално написано от deitona22 Къде ? Освен че крета. Първоначално написано от Indistinct Всичко е наред. Благодаря, че попита. Ето. ^
Първоначално написано от Indistinct Ето. ^ Сори,спи ми се и не ми е добре нещо.Не го видях.
Първоначално написано от deitona22 Сори,спи ми се и не ми е добре нещо.Не го видях. Отокът спадна ли?
Първоначално написано от Indistinct Отокът спадна ли? Май да,но до преди 2 часа бях в планината,та може да се е подуло пак.
Първоначално написано от tori Не, бе, не съм бягала, ходих си като нормален човек. Ааа, че и най-спокойно си си е ходила ?! Безобразие !
Първоначално написано от tori дейба... Че и псува !?!?!?! Невъзпитана такава.....аз пък те мислех за добро момиче...
Първоначално написано от the dreamer Че и псува !?!?!?! Невъзпитана такава.....аз пък те мислех за добро момиче... Само добра не е.
Разочарован съм, Викторио.
Правила