Първоначално написано от Indistinct Вие какво правите? избирам си костюм за сватбата
Първоначално написано от golemiq_korab_minava избирам си костюм за сватбата твоята ли ;д
Първоначално написано от smilegirl12 твоята ли ;д да, ще ме женят с дрийлоукър - индистикт ;д ти ще ни бъдеш ли кум ?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava да, ще ме женят с дрийлоукър - индистикт ;д ти ще ни бъдеш ли кум ? ехааа хомосватба ... никога не съм била на такава
Първоначално написано от golemiq_korab_minava да, ще ме женят с дрийлоукър така е по-добре!
Ехее,още 1 сватба ли ще има ? Торито да се заема да организира първата,че да има време и за 2рата
Първоначално написано от the dreamer Ей, Вики !!! Дали ще станеш принцеса ако те целуна ? Мен вече ме целуна принц, закъсня. Първоначално написано от deitona22 Ехее,още 1 сватба ли ще има ? Торито да се заема да организира първата,че да има време и за 2рата Торито нема организира сватби, тя само ги плаща от наградния фонд. Не я мешайте в брачните си работи.
Първоначално написано от tori Мен вече ме целуна принц, закъсня. Еххх...жалко...за него.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava да, ще ме женят с дрийлоукър - индистикт ;д ти ще ни бъдеш ли кум ? Тъкмо щях да попитам дали съм поканена на сватбата. Не съм dreamwalker.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava да, ще ме женят с дрийлоукър - индистикт ;д ти ще ни бъдеш ли кум ? кума* приемам това изкушаващо предложение
Първоначално написано от smilegirl12 кума* приемам това изкушаващо предложение ц, сватбата се закри... лоша новина, но нищо... взимам теб за булка. - добра новина.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava ц, сватбата се закри... лоша новина, но нищо... взимам теб за булка. - добра новина. ех ама кой е казал ю, че приемам
Първоначално написано от smilegirl12 ех ама кой е казал ю, че приемам ти, вътрешно. .. добре, ще измислим нещо духовно, да ти се реванширам.
Правила