Първоначално написано от Dwyd96 На ненормален човек, кирка дава ли се Двйд съжелявам че разкрих тайната ти любов към индистинкт
Първоначално написано от smilegirl12 Двйд съжелявам че разкрих тайната ти любов към индистинкт Няма проблеми. Ако момиче на име Елена пита за това, кажи и че нищо не знаеш
Първоначално написано от Dwyd96 Няма проблеми. Ако момиче на име Елена пита за това, кажи и че нищо не знаеш Ххахахаххаа добре
Първоначално написано от Dwyd96 Няма проблеми. Ако момиче на име Елена пита за това, кажи и че нищо не знаеш коя е Елена? оная мръсница за която ми беше разправял ли?
Първоначално написано от YoungBloodZ коя е Елена? оная мръсница за която ми беше разправял ли? Ква мръсница бе Недей да се правиш на попа, че не ти отива.
Първоначално написано от Dwyd96 Ква мръсница бе Недей да се правиш на попа, че не ти отива. добре ще те питам по друг начин коя Елена? тази парясница за която ми беше разправял ли?
Първоначално написано от YoungBloodZ добре ще те питам по друг начин коя Елена? тази парясница за която ми беше разправял ли? Аз съм елена
Първоначално написано от smilegirl12 Аз съм елена Тогава аз ще съм Хектор от Троя
Първоначално написано от smilegirl12 Аз съм елена приятно ми е, Ленче! Първоначално написано от Dwyd96 За коя съм ти разправял, че не се сещам.. И намали епитетите е не беше казвал име... може и да не е тази Елена а друга
Първоначално написано от YoungBloodZ добре ще те питам по друг начин коя Елена? тази парясница за която ми беше разправял ли? За коя съм ти разправял, че не се сещам.. И намали епитетите
Първоначално написано от Dwyd96 Няма проблеми. Ако момиче на име Елена пита за това, кажи и че нищо не знаеш Изневеряваш ми?! Първоначално написано от Dwyd96 На ненормален човек, кирка дава ли се Що не?
Първоначално написано от Indistinct Изневеряваш ми?! Що не? Не. На нея изневерявам
Първоначално написано от Dwyd96 Не. На нея изневерявам Край. Никакви туристи няма да видиш!
Първоначално написано от Indistinct Край. Никакви туристи няма да видиш! Със забрана нищо няма да постигнеш
Първоначално написано от Dwyd96 Със забрана нищо няма да постигнеш Кой го казва.
Правила