Първоначално написано от deitona22 Бохем плебей(стил попа ) Ако беше ме слушал малко повече щеше да разбереш, че бохеми плебеи няма.
Първоначално написано от inewton Ако беше ме слушал малко повече щеше да разбереш, че бохеми плебеи няма. Аз кога съм те слушал внимателно? Има,ето Кимчен е такъв.
Първоначално написано от deitona22 Аз кога съм те слушал внимателно? Има,ето Кимчен е такъв. Тук ти е грешката. Той е сноб бохем. И сам ми го е признавал. Кауза финита!
Първоначално написано от inewton Кауза финита! оле какви изрази си знаел
Първоначално написано от smilegirl12 оле какви изрази си знаел Ти готова ли си с оная нива? Утре ще те водя да копаеш декарите на Долнобешовишкия манастир. Подготви се физически и пдихически.
Първоначално написано от inewton Тук ти е грешката. Той е сноб бохем. И сам ми го е признавал. Кауза финита! Само финита не е,ама ме мързи да спамя във форума както преди месец.
Първоначално написано от inewton Ти готова ли си с оная нива? Утре ще те водя да копаеш декарите на Долнобешовишкия манастир. Подготви се физически и пдихически. ааа аз вече си изпълних наказанието в срок на един ден нямаш право да ме наказваш повече
Първоначално написано от inewton Ако беше ме слушал малко повече щеше да разбереш, че бохеми плебеи няма. Оо, папата се върна. Внимавай, че в 21 век доста често сменят папите нещо...
dobur vecher mili drugari
Първоначално написано от gotenmoteniq95 dobur vecher mili drugari zdr kristiqne kak e maika ti
КУЧКИ ДАВАЙТЕ ЧИПСА!
Първоначално написано от Blockhead zdr kristiqne kak e maika ti ne znam koi te obi4a 4ovek obache znam koi iska da smuche cicata na jena ti
Аве...аз нали казах да не влизате ве ???
Първоначално написано от the...dreamer Аве...аз нали казах да не влизате ве ??? Маиняй се бре!
Първоначално написано от deitona22 Маиняй се бре! Що така правиш бе любоФ...
Първоначално написано от the...dreamer Що така правиш бе любоФ... Не си истинския дриймър.
Първоначално написано от deitona22 Не си истинския дриймър. А тогава къде е истинския ?
ei
Първоначално написано от gotenmoteniq95 ei ehei
Правила