Понякога беше много мил и правеше всичко за мен , а понякога както сега ме мрази сигурно.Но наистина той ми е казвал ,че съм само привързана ,но аз не съм.Само аз си знам какво ми е почти всеки ден плача и мисля за него.Понякога го беше грижа ,понякога не.Приятелката ми ми казва ,че е за секса ,понеже на него няма коя да му върже и за секс ,(личната му хигиена малко не е добра).Но аз наистина не мога да повярвам,толкова съм се хабила , а после дори да не ми честити , едно дори и чрд.Само дори да ми напише нещо малко ,ще ме зарадва ,ще направи деня ми великолепен.Когато беше болен ходих до аптеката без да ме е молил(купих му хапчета) и без да знае отидох до пансиона му , той ми се развика защо съм идвала без да го предупреждавам ,тогава заплаках той ми каза ,че със сълзи не се оправя нищо.Много пъти като съм била някъде с него съм плакала ,както си седим и си мисля за нас и почвам да плача ,той ме усеща и ми казва само да не плача ,защото още дълго време ще сме заедно и ще го ядосвам,но този път май приключихме.Яд ме е.Аз също бърках ,явно съм го отблъснала,скарах се с приятелката ми,защото тя не иска да съм с човек ,който се подиграва с мен ,а ми беше много скъпа.Със семейството ми също не съм в брилянтни отношения.И пак бих му простила ,обичам го просто.Дано се върне ,ще му припомня всичко това,но няма да се върне.Няма да срещна други момчета,живея в малък град ,досега щом не съм ,надали по-нататък ще срещна.Точно затова се моля да се върне.