Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
За чалгата конкретно повечето я слушат заради долнопробната музика и се кълчат по селата върху масите. Това пак означава, че си е простоват де, но е много относително, понеже някои хора я слушат само след определен брой ракии. Принципно всеки е прав за себе си в такива дебати, аз принципно съдя за човек по предпочитанията му за музика, но пък ако някой слуша нещо, което не ми допада, това не ме спира да общувам с него. Но пък ако слуша същите неща като мен, това ме кара да ми е още по-симпатичен. И не винаги текстът и темата са най-важни, на някои парчета само инструменталът им кърти. Аз принципно мога супер много да харесвам текста на някоя песен и да намирам смисъл в него, но пък ако звученето не ми допада, няма да я слушам. Малко се отметнах от темата като че ли, но както и да е. Някои съдят за хората по музиката, други по стила на обличане или пък по зодията. Кое е най-кухото не мога да определя, всеки знае за себе си и сам си намира начините, по които да определи какъв е човекът отсреща.
Подкрепям с две ръце

Донякъде си прав, главно защото колкото прости и празноглави хора познавам, всички те точно чалга слушат. Но също така познавам няколко човека които само чалга слушат, но същевременно са невероятни личности. Идеята ми е че според моите наблюдения един простак ще се кефи на чалга и кючеци със сигурност, но не всеки който харесва чалга и кючеци задължително е простак. Аз например супер много се кефя на Nicki Minaj, но същевременно не мога без песни като тези на Lorde. Всичко е много относително, човешката личност може да бъде много сложна понякога.
Вкуса към музиката може да ти даде първична представа за човек, но за да знаеш какъв е, нужно е поне да го опознаеш.