.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

някоя-никоя
    Guest

Объркана съм...

Здравейте,до скоро( вече не го харесвам) харесвах едно момче от групата с която излизаме. Казаха му и той просто каза добре, но отскоро започна всеки ден да ми звъни като разговорите ни траят към един час, понякога 2. Започна да ме разпитва все още ли искам да съм с него, да ме пита каквп бих направила ако ме целуне или прегърне.

Понякога ме чака пред вкъщи да се прибера и иска да се качва, но не го пускам (Хд). Но съм сигурна, че не ме харесва, но пък вчера ми каза,че съм била забавна и тн. Дразни се с мен на майтап като ми измисля някакви прякорчета. Не знам просто съм много объркана, помогнете ми...
    За тези които се чудят ако има значение на 16 съм.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от някоя-никоя Виж мнението
    Здравейте,до скоро( вече не го харесвам) харесвах едно момче от групата с която излизаме. Казаха му и той просто каза добре, но отскоро започна всеки ден да ми звъни като разговорите ни траят към един час, понякога 2. Започна да ме разпитва все още ли искам да съм с него, да ме пита каквп бих направила ако ме целуне или прегърне.

Понякога ме чака пред вкъщи да се прибера и иска да се качва, но не го пускам (Хд). Но съм сигурна, че не ме харесва, но пък вчера ми каза,че съм била забавна и тн. Дразни се с мен на майтап като ми измисля някакви прякорчета. Не знам просто съм много объркана, помогнете ми...
    А защо си сигурна, че не те харесва?

Супер фен Аватара на NissaN
    Дай му шанс.

Супер фен Аватара на ParadiseCity
    Цитирай Първоначално написано от някоя-никоя Виж мнението
    Понякога ме чака пред вкъщи да се прибера и иска да се качва, но не го пускам (Хд).
    Пусни му, не го мъчи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си