Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
Колко мъже познаваш, дето са обичани от едно момиче, които твърдят, че е тяхна, без да треперят, че заглежда по успешните им приятели странно и се държи потайно понякога ? Ако слагаш жените на пиедестал ги идеализираш и сам си изграждаш трагедията. Нищо не е идеално и нищо не заслужава да бъде третирано така. Мъже, жени не сме идеални.. Самия факт, че се изграждат такива технологии е сигнал, че везната е наклонена в полза на единия пол повече от другия.
Не мога да отговоря ... все пак и аз не съм го изпитвал още... но трябва да има надежда, че ще има такива жени/момичета иначе какъв ще е смисъла да съществуваме в днешно време ? Всеки се нуждае от любов и си мисля все повече че и ти се нуждаеш от това, да не съм прочел всичките ти постове, но до това ме води моето мислене.
Така е че няма нищо идеално, ако бяхме такива нямаше да сме хора нали ? Но трябва да се приемаме такива каквито сме, да някой ги издигат на пиадестал и не говоря само за жените ами и за други хора които не са направили кой знае колко важни неща в историята, но пак ги изкарват големи ...
То и единия пол вече има надмощие над другия (в числено превъзходство имам предвид ), но няма как да оправиш природата, примиряваш се и толкова, а тези които се опитват да създадът идеалната жена или идеалния мъж явно не са осъзнали че няма такова нещо, винаги ще има дефекти и няма да е съваршено както искат.