.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
    ..Каква ви вяра ? Когато си имате онова божество горе, чакате от него да ви даде нещо, като просяци...това е вярата в бог - прави добри дела, помоли се, бог да ти даде...това правят хората които вярват в бог(в религиите)
    Стига мрънка, отивай веднага да правиш добри дела и да чакаш да ти падне нещо от небето, на бегом.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    едва ли по тази телефонна линия ще можеш да им кажеш истината, просто ще ти затворят телефона, понеже и са я предназначили за онези, които се интересуват дали/как могат да станат последователи на "свидетелите на йехова", но не и за онези, които говорят истината, да не говорим какво ще е ако отидеш да говориш с тях на място - поне така беше допреди
    Ако искаш можем да отидем заедно, аз ще те пазя да не те набият. Може да вземем една стълба, да се качиш, за да може да свидетелстваш от по-високо, че всички да те виждат, защото предполагам площада ще е пълен, особено и ако правиш фокуси, изцеляваш.
    Последно редактирано от defender : 07-16-2016 на 09:26

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Тия от Йехова са мега малоумните и трябва да бъдат обявени за незаконни във всяка една държава. Не зачитат знаците на държавността ( знаме, герб, химн), не позволяват кръвопреливане (било вид канибализъм) и още всякакви простотии.
    "И прочее дайте кесаревото - кесарю и божието - Богу!" както е казал Той

По този начин, тая мръсна секта, противоречи не само на законите на страната, но и на Него - Господа-Бога Иисус Христос!

Приличаш на умен човек.
    Ти обаче не !
    Първо ще ти промият мозъка, а после ще те използват като пионка.
    Май само ти не си се сетил, че той се опитва да прави точно това във форума с други хора!

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    "И прочее дайте кесаревото - кесарю и божието - Богу!" както е казал Той

По този начин, тая мръсна секта, противоречи не само на законите на страната, но и на Него - Господа-Бога Иисус Христос!

Ти обаче не !
    Май само ти не си се сетил, че той се опитва да прави точно това във форума с други хора!
    Не случайно искат да ги забранят в повечето страни

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Ако искаш можем да отидем заедно, аз ще те пазя да не те набият. Може да вземем една стълба, да се качиш, за да може да свидетелстваш от по-високо, че всички да те виждат, защото предполагам площада ще е пълен, особено и ако правиш фокуси, изцеляваш.
    има нужда от повече истински вярващи/праведни, само един може да се окаже доста недостатъчен

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    има нужда от повече истински вярващи/праведни, само един може да се окаже доста недостатъчен
    npp, по мои наблюдения техните схващания имат много общо с твоите. Защо не си съгласен с учението им?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    npp, по мои наблюдения техните схващания имат много общо с твоите. Защо не си съгласен с учението им?
    те дори не са представили e-mail, как да се разбере дали схващанията им отговарят напълно на истината на истинския Бог ако не може да им се напише дори едно писмо?!, но дори и да имат e-mail и аз им пиша, как ще разбера какви са схващанията им ако те не ми пишат обяснявайки учението им по всички важни точки?!

за съжаление онова, което успях да разбера за тях през последните години, от онова, което те свидетелствуваха, е че у тях има немалко объркване и те не знаят какво говорят...

Град
    Sedes Sancti Petri
    Ако ти дойдат вкъщи може да разговаряш с тях вместо да ги гониш (както повечето хора правят).

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Ако ти дойдат вкъщи може да разговаряш с тях вместо да ги гониш (както повечето хора правят).
    ако са склонни за изслушват, иначе не ми се ще да слушам тъпотии

Супер фен
    Идвали са една китайка и една преводачка ама аз вече неотварям

Град
    Sedes Sancti Petri
    Няколко пъти са идвали вкъщи и са ме изслушвали. Не че много им се слушаше, ама защото аз първи заговарях и ме слушаха, за да ги слушам после и аз.

Ти обаче не !
    Ако нямаше възможност да се криеш зад тоя аватар на Анакин от Междузвездни Войни и зад този никнейм който отлично отразява състоянието на душата ти, нямаше да смееш да обиждаш хората на ляво на дясно.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Стига мрънка, отивай веднага да правиш добри дела и да чакаш да ти падне нещо от небето, на бегом.
    Ти нещо не ме разбра.
    Или.....не съм почитател на иронията.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Те ходят по къщите за да слушат тях, а не те - теб (ако още не си се сетил)! Мислиш да ги разубедиш ли ? Щом имаш време за губене...
    Цитирай Първоначално написано от the...dreamer Виж мнението
    Ако нямаше възможност да се криеш зад тоя аватар на Анакин от Междузвездни Войни...
    Ооо нов профил или фейк - това е въпросът!
    А ти зад кво се криеш ? Герой от сериал с интелигентност над средната, може би защото и на теб ти се иска да си такъв, а не си !
    ...и зад този никнейм който отлично отразява състоянието на душата ти...
    Моят никнейм показва, че имам чувство за реалност, докато твоят никнейм показва точно обратното за теб !
    ...да обиждаш хората на ляво на дясно.

Аз само казах, че мнението ти за трети потребител, очевидно не важи за теб ! Къде видя обида тука ?

Ооо нов профил или фейк - това е въпросът!
    А ти зад кво се криеш ? Герой от сериал с интелигентност над средната, може би защото и на теб ти се иска да си такъв, а не си !
    Моят никнейм показва, че имам чувство за реалност, докато твоят никнейм показва точно обратното за теб !

Аз само казах, че мнението ти за трети потребител, очевидно не важи за теб ! Къде видя обида тука ?
    Какъвто и да си...
    Никога не съм искал да бъда като Малкълм, просто защото никой не може да бъде като него, а и неговият живот изобщо не е толкова хубав
    Твоят никнейм показва че имаш ниско самочувствие и за теб е важна външната красота. Аз пък съм си мечтател
    Мда, никого не обиждаш и си супер мил и не дразниш никого....аз пък съм магьосника Мерлин !

Грозен, личи си, че името ти отговаря не само на външния ти вид, но и на същността ти. В друга тема разбрах, че не разбираш от музика, а сега тук виждам, че си нямаш на представа какво говориш. Мислиш си, че повдигането на интересна дискусия е реклама на секта, странно ми е как не си в лудницата. Или си, ама там има хубав обхват?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си