- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Свидетелите на Йехова
Последно редактирано от defender : 07-16-2016 на 09:26
"И прочее дайте кесаревото - кесарю и божието - Богу!" както е казал Той
По този начин, тая мръсна секта, противоречи не само на законите на страната, но и на Него - Господа-Бога Иисус Христос!
Ти обаче не!
Май само ти не си се сетил, че той се опитва да прави точно това във форума с други хора!
те дори не са представили e-mail, как да се разбере дали схващанията им отговарят напълно на истината на истинския Бог ако не може да им се напише дори едно писмо?!, но дори и да имат e-mail и аз им пиша, как ще разбера какви са схващанията им ако те не ми пишат обяснявайки учението им по всички важни точки?!
за съжаление онова, което успях да разбера за тях през последните години, от онова, което те свидетелствуваха, е че у тях има немалко объркване и те не знаят какво говорят...
Ако ти дойдат вкъщи може да разговаряш с тях вместо да ги гониш (както повечето хора правят).
Идвали са една китайка и една преводачка ама аз вече неотварям![]()
Те ходят по къщите за да слушат тях, а не те - теб (ако още не си се сетил)! Мислиш да ги разубедиш ли? Щом имаш време за губене...
Ооо нов профил или фейк - това е въпросът!
А ти зад кво се криеш? Герой от сериал с интелигентност над средната, може би защото и на теб ти се иска да си такъв, а не си
!
Моят никнейм показва, че имам чувство за реалност, докато твоят никнейм показва точно обратното за теб!
Аз само казах, че мнението ти за трети потребител, очевидно не важи за теб! Къде видя обида тука
?
Какъвто и да си...
Никога не съм искал да бъда като Малкълм, просто защото никой не може да бъде като него, а и неговият живот изобщо не е толкова хубав![]()
Твоят никнейм показва че имаш ниско самочувствие и за теб е важна външната красота. Аз пък съм си мечтател![]()
Мда, никого не обиждаш и си супер мил и не дразниш никого....аз пък съм магьосника Мерлин!
Грозен, личи си, че името ти отговаря не само на външния ти вид, но и на същността ти. В друга тема разбрах, че не разбираш от музика, а сега тук виждам, че си нямаш на представа какво говориш. Мислиш си, че повдигането на интересна дискусия е реклама на секта, странно ми е как не си в лудницата. Или си, ама там има хубав обхват?