.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Единственото по-лошо от официалните религии, са сектите

Тия от Йехова са мега малоумните и трябва да бъдат обявени за незаконни във всяка една държава. Не зачитат знаците на държавността ( знаме, герб, химн), не позволяват кръвопреливане (било вид канибализъм) и още всякакви простотии. Секса преди брака за тях е грях, мастурбацията също. Родителите избират за кого да се ожени/oмъжи детето им ( в 21 век -.-). Абе пълна скръб.

Преди 1-2 години ми чукаха на вратата ( в 8 часа сутринта, а имаме и звънец :Х ). На развален български ме питаха, дали съм чел Библията. Като им казах, че даже и Евангелието на Матей съм чел (със съркастичен тон), повече не се появиха
    Последно редактирано от Dwyd96 : 07-15-2016 на 10:54

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Единственото по-лошо от официалните религии, са сектите

Тия от Йехова са мега малоумните и трябва да бъдат обявени за незаконни във всяка една държава. Не зачитат знаците на държавността ( знаме, герб, химн), не позволяват кръвопреливане (било вид канибализъм) и още всякакви простотии. Секса преди брака за тях е грях, мастурбацията също. Родителите избират за кого да се ожени/oмъжи детето им ( в 21 век -.-). Абе пълна скръб.

Преди 1-2 години ми чукаха на вратата ( в 8 часа сутринта, а имаме и звънец :Х ). На развален български ме питаха, дали съм чел Библията. Като им казах, че даже и Евангелието на Матей съм чел (със съркастичен тон), повече не се появиха
    Аз се чудех какво толкова против кръвопроливането имат, но май ми стана ясно. Но да не се правим, че православието не е секта, то също е толкова зле, само е малко по-разпространено. Като цяло, за герб, химн и знаме съм съгласен, трябва да се сложи край на държавите, за да може човечеството да е единно. За мастурбацията няма да коментирам, ясно си е там.

Не знам дали на тия им плащат за това. Тия жени, които ми бяха на вратата, може да са били и студентки. Щом дразни националистчетата, секта или не, подкрепям ги.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Тия от Йехова са мега малоумните и трябва да бъдат обявени за незаконни във всяка една държава. Не зачитат знаците на държавността ( знаме, герб, химн), не позволяват кръвопреливане (било вид канибализъм) и още всякакви простотии.
    "И прочее дайте кесаревото - кесарю и божието - Богу!" както е казал Той

По този начин, тая мръсна секта, противоречи не само на законите на страната, но и на Него - Господа-Бога Иисус Христос!

Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
    Приличаш на умен човек.
    Ти обаче не !
    Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
    Първо ще ти промият мозъка, а после ще те използват като пионка.
    Май само ти не си се сетил, че той се опитва да прави точно това във форума с други хора!

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    "И прочее дайте кесаревото - кесарю и божието - Богу!" както е казал Той

По този начин, тая мръсна секта, противоречи не само на законите на страната, но и на Него - Господа-Бога Иисус Христос!

Ти обаче не !
    Май само ти не си се сетил, че той се опитва да прави точно това във форума с други хора!
    Не случайно искат да ги забранят в повечето страни

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ти обаче не !
    Ако нямаше възможност да се криеш зад тоя аватар на Анакин от Междузвездни Войни и зад този никнейм който отлично отразява състоянието на душата ти, нямаше да смееш да обиждаш хората на ляво на дясно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си