Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
Единственото по-лошо от официалните религии, са сектите

Тия от Йехова са мега малоумните и трябва да бъдат обявени за незаконни във всяка една държава. Не зачитат знаците на държавността ( знаме, герб, химн), не позволяват кръвопреливане (било вид канибализъм) и още всякакви простотии. Секса преди брака за тях е грях, мастурбацията също. Родителите избират за кого да се ожени/oмъжи детето им ( в 21 век -.-). Абе пълна скръб.

Преди 1-2 години ми чукаха на вратата ( в 8 часа сутринта, а имаме и звънец :Х ). На развален български ме питаха, дали съм чел Библията. Като им казах, че даже и Евангелието на Матей съм чел (със съркастичен тон), повече не се появиха
Аз се чудех какво толкова против кръвопроливането имат, но май ми стана ясно. Но да не се правим, че православието не е секта, то също е толкова зле, само е малко по-разпространено. Като цяло, за герб, химн и знаме съм съгласен, трябва да се сложи край на държавите, за да може човечеството да е единно. За мастурбацията няма да коментирам, ясно си е там.

Не знам дали на тия им плащат за това. Тия жени, които ми бяха на вратата, може да са били и студентки. Щом дразни националистчетата, секта или не, подкрепям ги.