Цитирай Първоначално написано от HellKnight Виж мнението
Ти си направо за политическия живот. Такова есе написа, а нищо не каза накрая. Личи си, че не знаеш що е анархизъм като изсра поредното твърдение, което сме го чували хиляди пъти. "Всеки истински анархист знае че анархизма никога не може да се наложи, нито пък трябва да се налага.". Logic, за теб анархист е този, които не иска да налага анархизъм. А този неформатиран абзац от думи, който изповръща беше направо черешката на тортата. Проблемът е националната идентичност, защото вместо да служиш на общото благо, ти се стремиш само към интересите на собствената си идентичност.

Къде го измисли това, че имаме отговорност към народа си? Ако всеки мислеше като тебе, нямаше да има въобще никакъв технологичен и социален прогрес. Казваш, че за да се развием, трябва да сме все повече и повече разединени. Просто не знам как националистчетата я постигат тая умствена гимнастика. Аз не съм за запазването на българския народ, аз съм за запазването на човечеството. Земята е нашата държава, границите са просто линии в земята.

Па и как сравни позицията за социален прогрес с рак... Как ти звучи това, че само 1% от населението притежава над половината от ресурсите на земята? Я и аз да ти метна една аналогия, какво става, ако всички полезни вещества отиват само в един организъм на тялото? Няма ли да се разпадне, тъй като за да функционира е нужно да работят и другите органи?

Просто такива като теб трябва да прочетат някоя книга, която не е на конспиратори, а на академично признати писатели. И моля те, не ми пращай папа Франку, сигурен съм, че той смята, че си по-голям рак от всяко weeaboo.
На теб явно ти представлява трудност да помислиш над нечии думи в по-задълбочен анализ, а го караш повърхностно. Това обяснява и като цяло темата и желанието ти за посещение на сбирките им.