.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

Голям фен Аватара на Agartha
    Цитирай Първоначално написано от HellKnight Виж мнението
    Ти си направо за политическия живот. Такова есе написа, а нищо не каза накрая. Личи си, че не знаеш що е анархизъм като изсра поредното твърдение, което сме го чували хиляди пъти. "Всеки истински анархист знае че анархизма никога не може да се наложи, нито пък трябва да се налага.". Logic, за теб анархист е този, които не иска да налага анархизъм. А този неформатиран абзац от думи, който изповръща беше направо черешката на тортата. Проблемът е националната идентичност, защото вместо да служиш на общото благо, ти се стремиш само към интересите на собствената си идентичност.

Къде го измисли това, че имаме отговорност към народа си? Ако всеки мислеше като тебе, нямаше да има въобще никакъв технологичен и социален прогрес. Казваш, че за да се развием, трябва да сме все повече и повече разединени. Просто не знам как националистчетата я постигат тая умствена гимнастика. Аз не съм за запазването на българския народ, аз съм за запазването на човечеството. Земята е нашата държава, границите са просто линии в земята.

Па и как сравни позицията за социален прогрес с рак... Как ти звучи това, че само 1% от населението притежава над половината от ресурсите на земята? Я и аз да ти метна една аналогия, какво става, ако всички полезни вещества отиват само в един организъм на тялото? Няма ли да се разпадне, тъй като за да функционира е нужно да работят и другите органи?

Просто такива като теб трябва да прочетат някоя книга, която не е на конспиратори, а на академично признати писатели. И моля те, не ми пращай папа Франку, сигурен съм, че той смята, че си по-голям рак от всяко weeaboo.
    На теб явно ти представлява трудност да помислиш над нечии думи в по-задълбочен анализ, а го караш повърхностно. Това обяснява и като цяло темата и желанието ти за посещение на сбирките им.

Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    На теб явно ти представлява трудност да помислиш над нечии думи в по-задълбочен анализ, а го караш повърхностно. Това обяснява и като цяло темата и желанието ти за посещение на сбирките им.
    Присмял се е хърбел на щърбел, използващ ад-хоминем атаки. И не, никаква трудност не ми представи това съчинение от несвързаности и грешни аналози. Ти видиш ли някоя сложна дума, веднага смяташ другия за начетен. На 36 години, ама с манталитет от пубертета.

Присмял се е хърбел на щърбел, използващ ад-хоминем атаки. И не, никаква трудност не ми представи това съчинение от несвързаности и грешни аналози. Ти видиш ли някоя сложна дума, веднага смяташ другия за начетен. На 36 години, ама с манталитет от пубертета.
    Хм. Малко хора знаят какво представлява Ad hominem, което използвам в съвсем други случаи обаче. В този си е абсолютно на място коментарът ми. Дали искаш да го приемеш вече е друг въпрос, фактът си остава и в двата случая.

Как и защо смятам другия за начетен ще го оставя за себе си, но все пак е редно да ти поясня, че си далеч от "начина за преценка". И отново, приемаш или не, фактът си остава какъвто е, не каквто искаш да бъде.

Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Хм. Малко хора знаят какво представлява Ad hominem, което използвам в съвсем други случаи обаче. В този си е абсолютно на място коментарът ми. Дали искаш да го приемеш вече е друг въпрос, фактът си остава и в двата случая.

Как и защо смятам другия за начетен ще го оставя за себе си, но все пак е редно да ти поясня, че си далеч от "начина за преценка". И отново, приемаш или не, фактът си остава какъвто е, не каквто искаш да бъде.
    Мхм, точно така се води дебат, не се опитваш да се аргументираш, а направо налагаш позицията си като факт. Пак казвам, просто манталитет от пубертета, който изобщо не ме учудва.

Мхм, точно така се води дебат, не се опитваш да се аргументираш, а направо налагаш позицията си като факт. Пак казвам, просто манталитет от пубертета, който изобщо не ме учудва.
    Някъде съм оставил впечатление, че искам да водим дебат ли? Извинявам се, ако е така и съм те заблудил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си