Цитирай Първоначално написано от HellKnight Виж мнението
Личи си, че си от плебит. И към тия психопати и откачалки не се ли брояти псевдопатриотите, които подкрепяш? Това, че използваме критична мисъл и здрав разум, не ни прави либтардчета (аз съм прекалено ляв, за да съм либерал). Просто разчитаме на факти, вместо жалки конспирации като нео-нацистчетата и националистчетата. Продължавай да викаш "БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА БАТЕЕЕЕ", но си знай, че всички американци, с които съм говорил, първоначално не са могли да посочат нашата "могъща" държава на картата. Ама естествено, че ще се смятаме за велики, като нашата образователна система е кръгла нула и ни учат на глупости (ТУРЦИ ЗЛИ, БЪЛГАРИ ДОБРИ). Наричай ме предател или еврейн колкото искаш, аз ще продължавам да разкривам истината за скъпата ти бълхария.
Приличаш на умен човек.
Ти си решаваш какво да правиш, но аз те съветвам да не се занимаваш с религии. Първо ще ти промият мозъка, а после ще те използват като пионка. А когато(ако) дойде времето когато се откажеш от религията и отвориш очи за една по-добра гледна точка за света, ще се питаш ''Ама как може да съм бил такова зомби ?''.
Всеки сам си прави избора.