Такаа,не знам дари това е правилното място за темата ми,но все пак реших да я пусна,защото искам съвет.
Искам през лятото да си изкарам някакви пари и си мислех,че може да се пробвам като уличен художник,но не знам как би се възприело това от хората в България,в другите страни като Франция,Великобритания,САЩ има много такива художници,така че там това е нещо често срещано и хората не го гледат като нещо странно,но не знам тук как би се възприело. Освен това,за да стане един портрет наистина красив аз го правя поне няколко часа,а това на улицата би било просто груба скица за 15 минути,а дори не знам кой би стърчал 15 минути да го рисувам в това забързано ежедневие,когато всеки закъснява за някъде.Освен това как точно се случва всичко? Как да накарам хората да се спрат при мен? Може би трябва да имам по-атрактивен вид? А статив трябва ли да си нося? Сгъваем стол? Наистина нямам представа,може да звучи доста тъпо,но не знам как се случват нещата. Няма да искам по много пари от хората,кой колкото ми даде,1-2-5 лева,дори може в началото да рисувам безплатно,за да се прочуя доколкото е възможно,не знам...освен това мога ли да имам проблеми,като например да ми наложат глоба или нещо подобно? Пълнолетна съм и живея в София. Моля за съвети!