Лека нощ. Първоначално написано от golemiq_korab_minava Жалко. От кремъл утре ще получиш нови. Звучи интересно.
Първоначално написано от Indistinct Лека нощ. Звучи интересно. Нищо няма да праща кремъл, така съм им наредил
Първоначално написано от Dwyd96 Нищо няма да праща кремъл, така съм им наредил Ти не беше ли в КНДР-то?
Хамериканци...
Първоначално написано от Dwyd96 Нищо няма да праща кремъл, така съм им наредил Сигурна съм, че ще те посшуша.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Хамериканци... чакам си снимката
Има пробив в сигурността, вечерта ще ги получиш.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Има пробив в сигурността, вечерта ще ги получиш. ама ще видя ли Владко?
Това е секретна информация.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Това е секретна информация. Във форума имаме недостиг на секретна информация.
Първоначално написано от Indistinct Във форума имаме недостиг на секретна информация. така е... имате
Първоначално написано от YoungBloodZ така е... имате Тихо, модераторе.
Не може да изтича.
Първоначално написано от Indistinct Тихо, модераторе. не може, Костенурке
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Не може да изтича. Ами да капе?
Ще се запечата.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Не може да изтича. Не се е намерила пролука, не е протекло.
o всички сте тук но се криете...
Първоначално написано от Mana Не се е намерила пролука, не е протекло. Оглежда се внимателно.
Първоначално написано от YoungBloodZ o всички сте тук но се криете... На криеница ли играем?
Първоначално написано от Mana На криеница ли играем? Намерих те.
Първоначално написано от Mana На криеница ли играем? май така излиза...
Първоначално написано от YoungBloodZ така е... имате много секретни тия хора ве себастиан
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda много секретни тия хора ве себастиан да ве, Хуан
Първоначално написано от YoungBloodZ да ве, Хуан що така ве педро
Правила