Първоначално написано от smilegirl12 нотинг интръстинг ;/ при тебе сега няма нищо интересно но днес в работата ми беше доста интересно
Първоначално написано от YoungBloodZ сега няма нищо интересно но днес в работата ми беше доста интересно Жена?
Първоначално написано от deitona22 Жена? не
Първоначално написано от YoungBloodZ не Значи нищо интересно. ___________________ Ким,наздраве!
Първоначално написано от deitona22 Значи нищо интересно. ___________________ Ким,наздраве! Нали щеше да изчезнеш?
Първоначално написано от Indistinct Нали щеше да изчезнеш? сакън
Първоначално написано от Indistinct Нали щеше да изчезнеш? Хванах интернет,но щом ме гониш...чао.Август месец пак ще пиша.
Първоначално написано от deitona22 Хванах интернет,но щом ме гониш...чао.Август месец пак ще пиша. Той идва скоро. Ако мислиш задаването на въпрос за гонене.. Но добре, приемай го както искаш.
Първоначално написано от Indistinct Той идва скоро. Ако мислиш задаването на въпрос за гонене.. Но добре, приемай го както искаш. Значи и септември може.Баш гонене си е,ама няма да споря. Бабай,до след месец
Първоначално написано от deitona22 Значи и септември може.Баш гонене си е,ама няма да споря. Бабай,до след месец Aloha.
Първоначално написано от baby_baby Бях попитала как върви работата.
Първоначално написано от inewton Телевизорами ми няма душа. Я тоже. А на братовчедка ти душата е покварена Същото е Прати я при мен. Аз съм добър психиатър.
Първоначално написано от Indistinct Бях попитала как върви работата. Не съм видяла Добре е чак в четвъртък съм на работа сега релаксирам че много работа имаше
Първоначално написано от Dwyd96 ... dwyd, понякога можеш да бъдеш доста небанваемо груб
Първоначално написано от YoungBloodZ dwyd, понякога можеш да бъдеш доста небанваемо груб Това е така, защото аз не съм личност, а идея И защо да съм груб? Предлагам си услугите, като психиатър/психолог (КВОТО Й ТРЯБВА)
Първоначално написано от Dwyd96 А на братовчедка ти душата е покварена Същото е Прати я при мен. Аз съм добър психиатър. Ще ти я дам ако обещаеш да я издържаш една година.
Първоначално написано от inewton Ще ти я дам ако обещаеш да я издържаш една година. Как ще обясня на мойта тоя разход ? На мен заплатата ми е малка Но ако е красива, ще се постарая
Първоначално написано от Dwyd96 Това е така, защото аз не съм личност, а идея И защо да съм груб? Предлагам си услугите, като психиатър/психолог (КВОТО Й ТРЯБВА) и на теб ли трябва да казвам кога се шегувам?
Първоначално написано от YoungBloodZ и на теб ли трябва да казвам кога се шегувам? Ти само се заяждаш. Откакто стана модератор, само бан ти е в главата (ФЕЙКА МИ ОЩЕ СИ ПОСТВА НА ВОЛЯ)
Първоначално написано от Dwyd96 Как ще обясня на мойта тоя разход ? На мен заплатата ми е малка Но ако е красива, ще се постарая Чек па красива... Ама е мръсница.
Първоначално написано от Dwyd96 Ти само се заяждаш. Откакто стана модератор, само бан ти е в главата (ФЕЙКА МИ ОЩЕ СИ ПОСТВА НА ВОЛЯ) и да съм баннал някой освен тези които са заслужавали?
Първоначално написано от YoungBloodZ и да съм баннал някой освен тези които са заслужавали? Мен например.
Първоначално написано от inewton Чек па красива... Ама е мръсница. Е смисъл, без плик на главата ли излиза?.... Екстра, аз праведни не харесвам
Първоначално написано от YoungBloodZ и да съм баннал някой освен тези които са заслужавали? ДДЗ.. НЕ СЪМ ВЛИЗАЛ
Правила