Добрютру Много рано сте станали
Има нещо във времето.
Първоначално написано от YoungBloodZ Добрютру Много рано сте станали Кое му е ранното?
Първоначално написано от Mana Кое му е ранното? явно аз съм грешниче щом станах чак в 8
Добро да ви е утрото, деца.
Първоначално написано от tori Добро да ви е утрото, деца. от 09:00 е добър ден... добро утро иначе
От 10 натам е добър ден, любов моя...
Добро утро
Let the battle begin!
Добър ден.
Първоначално написано от Dwyd96 Добър ден. Скучно ли ти е?
Първоначално написано от tori От 10 натам е добър ден, любов моя... отказвам да приема, съншайн
Първоначално написано от Indistinct Скучно ли ти е? Не. Защо постоянно питаш дали ми е скучно Да не искаш да ме забавляваш?
Първоначално написано от Dwyd96 Не. Защо постоянно питаш дали ми е скучно Да не искаш да ме забавляваш? Не. Ти сам си се забавлявай.
Първоначално написано от Indistinct Не. Ти сам си се забавлявай. На никого няма да кажа Едит: НЕ отговори на първия въпрос!
Първоначално написано от Dwyd96 На никого няма да кажа Едит: НЕ отговори на първия въпрос! Аз познавам Никого и знам, че ще му кажеш. Защото постоянно казваш, че ти е скучно.
Първоначално написано от Indistinct Аз познавам Никого и знам, че ще му кажеш. Защото постоянно казваш, че ти е скучно. Знам че познаваш Нютон.. Днес не ми е. Имам работа По-скоро ЩЕ имам
Първоначално написано от Dwyd96 Знам че познаваш Нютон.. Днес не ми е. Имам работа По-скоро ЩЕ имам Не го наричай Никого, че ще ти се обиди. Значи я очакваш с нетърпение? Браво.
ко прайте ве зайци
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Оф как св успаах заради индистикт :Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Оф как св успаах заради индистикт :Д Да. Заради мен.
Първоначално написано от Indistinct Да. Заради мен. какво сте правили снощи?
Първоначално написано от YoungBloodZ развратници такива И ти - най-чистия, нале?! :дд
Първоначално написано от YoungBloodZ отказвам да приема, съншайн Защо?! Не си прав! И майка ти не е права. И баба ти и тя ама никак не е права...
Първоначално написано от tori И ти - най-чистия, нале?! :дд ми естествено Първоначално написано от tori Защо?! Не си прав! И майка ти не е права. И баба ти и тя ама никак не е права... наистина в момента съм седнал... но за това което спорим - не греша!
Правила