Първоначално написано от YoungBloodZ защо си лош? Кое ми е лошото? Виж, че дори те предупреждавам за плановете си. Първоначално написано от Indistinct Пак ли те прихваща? Не издържа много. Кое пак дали ме прихваща?
Първоначално написано от inewton Кое ми е лошото? Виж, че дори те предупреждавам за плановете си. има една подробност обаче! мисля че dreamwalker заплашва соло и той затова не влиза пък мурата е кротичък така че няма как да ни тормозят
Първоначално написано от inewton Кое ми е лошото? Виж, че дори те предупреждавам за плановете си. Кое пак дали ме прихваща? Недомислените идеи.
Бум.
Първоначално написано от smilegirl12 на тоя пек как работиш? Забравих си и шапкатъа
Първоначално написано от Indistinct Бум. бам
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Забравих си и шапкатъа Олее... Как не си получил още слънчев удар?
Първоначално написано от Indistinct Бум. bum indeed
О, терористи. :*
жабенце, какво стана с онези кученца? (не че искам да взема някое просто ми е интересно)
Първоначално написано от smilegirl12 Олее... Как не си получил още слънчев удар? Корава тиква. не, днес не е толкова работа. Имам си офисче с вентилатор и климатик, и баня.
Но на полето е пек КСТО СЕ ХОДИ. ОСОБЕНО КСТО СЕ РАБОТИ, ама работи, не командори :Д
Значи ти е супер. Да не съм те чула да се оплакваш.
Първоначално написано от smilegirl12 Значи ти е супер. Да не съм те чула да се оплакваш. Да. Имам условия. И вкусна храна. Някои нямат. Но други имат. И пари имат. и Владко.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Да. Имам условия. И вкусна храна. Някои нямат. Но други имат. И пари имат. ; ) и Владко. само аз имам Владко!
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Да. Имам условия. И вкусна храна. Някои нямат. Но други имат. И пари имат. и Владко. еййй връзкар
Първоначално написано от smilegirl12 еййй връзкар Връзките се правят от теб. Но вечерта ще ти разкажа.
Първоначално написано от YoungBloodZ само аз имам Владко!
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Връзките се правят от теб. Но вечерта ще ти разкажа. от мееен?
Първоначално написано от YoungBloodZ само аз имам Владко! Подарих ти го!
Първоначално написано от smilegirl12 от мееен? Да. От теб.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Връзките се правят от теб. Но вечерта ще ти разкажа. охоооо Първоначално написано от smilegirl12 еййй връзкар то пък щото ти си общ работник??? Първоначално написано от golemiq_korab_minava ������
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Да. От теб. Не знаех. И с кой ти уредих връзка?
Първоначално написано от YoungBloodZ то пък щото ти си общ работник??? моята работа е тежкотоварна
Правила