Първоначално написано от Indistinct Ето, Платнохода му разбира. Добър вечер. Надявам се слуховете да не окажат влияние на разговорите ни. какви слухове за М***** ли?
Първоначално написано от smilegirl12 какви слухове за М***** ли? От същия.
Първоначално написано от smilegirl12 сигурна* ;д ти и от това се храниш нали ? ;д Мхм. Храните ме.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Мхм. Храните ме. Това би означавало обида, Кораб.
Първоначално написано от Indistinct От същия. Кой, къде, кога? Защо?
Първоначално написано от Indistinct От същия. Какво е казал моя приятел M****?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Мхм. Храните ме. Ние ? ;д
Първоначално написано от Indistinct От същия. не се влиая от слухове на непознат за мен човек ,;3
Първоначално написано от inewton Какво е казал моя приятел M****? Първоначално написано от golemiq_korab_minava Кой, къде, кога? Защо? http://www.teenproblem.net/forum/sho...9#post11484929
Първоначално написано от Indistinct Това би означавало обида, Кораб. не е, базикня е. Но и обида да беше, мислиш ли, че щях да се обидя?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava не е, базикня е. Но и обида да беше, мислиш ли, че щях да се обидя? Едва ли.
Първоначално написано от Indistinct http://www.teenproblem.net/forum/sho...9#post11484929 И къде пише нещо за теб и Кораба? Аз такова нещо не видях.
Първоначално написано от inewton И къде пише нещо за теб и Кораба? Аз такова нещо не видях. Никъде не съм казвала, че става въпрос за интрига. Това ти какво си мислиш като чуеш "слух"..
Първоначално написано от Indistinct Никъде не съм казвала, че става въпрос за интрига. Това ти какво си мислиш като чуеш "слух".. От горния контекст личи, че говориш за вас. Аз какво да направя, че съм се объркал/сте ме объркали (може би нарочно)?
Ooo дриймкокър
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Ooo дриймкокър Едва ли достопочтената и безпогрешна владичица dreamwalker би се зарадвала, че още я поменувате.
Първоначално написано от Indistinct Едва ли. Ще ти кажа нещо за мен. Бих убивал хора. Форумът и вив не определяте живота ми.
Първоначално написано от inewton Едва ли достопочтената и безпогрешна владичица dreamwalker би се зарадвала, че още я поменувате. Най- много да влезе в мензис.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Най- много да влезе в мензис. Това е нещо, което ще стане, независимо от теб (е, има един начин, по който може да зависи от теб, ама ти едва ли би искал да пробваш).
Първоначално написано от inewton Това е нещо, което ще стане, независимо от теб (е, има един начин, по който може да зависи от теб, ама ти едва ли би искал да пробваш). Преподаваш неща от 5-ти клас.
пак захваннахте сериозбни теми
Първоначално написано от smilegirl12 пак захваннахте сериозбни теми Чувствай се свободна да се включиш.
Първоначално написано от inewton Това е нещо, което ще стане, независимо от теб (е, има един начин, по който може да зависи от теб, ама ти едва ли би искал да пробваш). :Д разбираш ги, повече... Дядо попе.
Първоначално написано от Indistinct Чувствай се свободна да се включиш. само трябва да немря точния момент
Първоначално написано от smilegirl12 само трябва да немря точния момент Купи ли си оулис?
Правила