Първоначално написано от smilegirl12 Как ссте проатели дубре сам ти кьк си преателку?
Първоначално написано от smilegirl12 Как ссте проатели Добре. Indistinct и deitona22 се усамотиха някъде, опитай да познаеш какво правят. Ти?
Първоначално написано от inewton Добре. Indistinct и deitona22 се усамотиха някъде, опитай да познаеш какво правят. Ти? Търпението ми отново е наред. Не можеш го надминеш.
Първоначално написано от Indistinct Търпението ми отново е наред. Не можеш го надминеш. А, значи свърши тъмния период.
Първоначално написано от inewton А, значи свърши тъмния период. Казвай му както искаш. Свърши.
Първоначално написано от inewton Добре. Indistinct и deitona22 се усамотиха някъде, опитай да познаеш какво правят. Пак ли ? Не,гледам си Касъл.
Първоначално написано от deitona22 Пак ли ? Не,гледам си филм. Знам ги аз тия филми.
Първоначално написано от inewton Знам ги аз тия филми. Поправих го,специлано за теб.
Първоначално написано от deitona22 Пак ли ? Не,гледам си филм. Kой
Трудно се досещам Аз се върнах от слънчка бяхне на барче ама се скарх с фрто и са прибрай
Първоначално написано от smilegirl12 Трудно се досещам Аз се върнах от слънчка бяхне на барче ама се скарх с фрто и са прибрай Не си ли малка да ходиш сама по нощите.
Първоначално написано от inewton Не си ли малка да ходиш сама по нощите. Ноуп Пък и аз не седя до 3-4
Първоначално написано от smilegirl12 Ноуп Пък и аз не седя до 3-4 Щом казваш...
Първоначално написано от inewton Щом казваш... Нислиш ли, че наште биха ме пуснали ... Прибирам се с последния рейс и до там
напила си се като че ли
Нее няма такова нещо аз не се напивам лесно
inewtone, що си инкогнито?
Първоначално написано от YoungBloodZ inewtone, що си инкогнито? В стил dreamwalker съм.
Първоначално написано от inewton В стил dreamwalker съм. харесваш ли я?
Първоначално написано от YoungBloodZ харесваш ли я? Не.
Първоначално написано от YoungBloodZ харесваш ли я? Той не харесва жени,не разбра ли това ?
Първоначално написано от deitona22 Той не харесва жени,не разбра ли това ? не знам аз тия работи! Първоначално написано от inewton Не. лъжец.
Първоначално написано от YoungBloodZ inewtone, що си инкогнито? За да не знаем кога се е усамотил с некой гев.
Първоначално написано от deitona22 За да не знаем кога се е усамотил с некой гев. само ако той знаеше...
Не се карйте съфорумници
Правила