Първоначално написано от deitona22 А,някой да ме отрази правилно. Как си? Добре съм и мързелувам днес :д Ти как си?
Първоначално написано от YoungBloodZ Това не е вярно. Хайде на бас че няма да пиша в нито една спам-тема, дори о моята до 1ви септември?
Първоначално написано от inewton Даването на прошка зависи от личните убеждения и предпочитания на личността. Извинението няма място тук. Осъзнаваш ли, че заради Indistinct спорим за глупости от 2-3 часа? Справихте се много добре.
Първоначално написано от baby_baby Добре съм имързелуване днес :д Ти как си? Добре съм, не се уморих толкова на баскета, но утре рано рано съм на село.. .
Първоначално написано от Indistinct Справихте се много добре. Вие не си ле легнахте?
Първоначално написано от smilegirl12 Добър вечер добър ко стаа
Първоначално написано от deitona22 Добре съм, не се уморих толкова на баскета, но утре рано рано съм на село.. . Добре си си ти А аз мисля на море :,д
Първоначално написано от baby_baby Добре си си ти А аз мисля на море :,д Мани много съм добре хаха ставям в 6 че да ходя да поливам градината хах. На море и аз след няколко дена... ам енде.
Първоначално написано от deitona22 Мани много съм добре хаха ставям в 6 че да ходя да поливам градината хах. На море и аз след няколко дена... ам енде. Еее така е на село :д
Първоначално написано от baby_baby Еее така е на село :д Ела да помогнеш,няма да откажем помощ хах. Бтв, намери кога да пишеш, когато се заричам да не пиша спам темитв цял месец
Аз ви давам благословията си. Нищо, че baby_baby си има приятел.
Първоначално написано от YoungBloodZ добър ко стаа Нищп ти
Първоначално написано от smilegirl12 Нищп ти и при мен така човек утре е payday и го чакам с нетърпение
Първоначално написано от deitona22 Ела да помогнеш,няма да откажем помощ хах. Бтв, намери кога да пишеш, когато се заричам да не пиша спам темитв цял месец И аз като ходя на село поливам ама чак като стана :д така че може да ти помогна не че е трудно :д
Първоначално написано от YoungBloodZ и при мен така човек утре е payday и го чакам с нетърпение Охоо
Първоначално написано от baby_baby И аз като ходя на село поливам ама чак като стана :д така че може да ти помогна не че е трудно :д Ставаш на обед и поливаш? Не знаеш ли, че това е вредно за посевите. Почвата е нагрята. Полива се или сутрин, или вечер.
Първоначално написано от inewton Вие не си ле легнахте? "Вие"? Малките? Непълнолетните?
Първоначално написано от baby_baby И аз като ходя на село поливам ама чак като стана :д така че може да ти помогна не че е трудно :д Което е към 12-1 хах. Ела разпъвай маркучи,мотор до герана и т.н. Попе,ти къде се мешаш? След 20 мин изчезвам крайно, тогава си плямпай.
Първоначално написано от inewton Ставаш на обед и поливаш? Не знаеш ли, че това е вредно за посевите. Почвата е нагрята. Полива се или сутрин, или вечер. Е знам ама до сега нищо не се е прецакало но не съм ходила скоро де и нз :д
Първоначално написано от smilegirl12 Охоо и идвам до бс майна да ме черпиш
Първоначално написано от Indistinct "Вие"? Малките? Непълнолетните? Вие, влюбените с Корабчето.
Първоначално написано от deitona22 Което е към 12-1 хах. Ела разпъвай маркучи,мотор до герана и т.н. Попе,ти къде се мешаш? След 20 мин изчезвам крайно, тогава си плямпай. Аз мисля аз да поливам а ти да разпъваш маркуча :д
Първоначално написано от deitona22 Попе,ти къде се мешаш? След 20 мин изчезвам крайно, тогава си плямпай. Какво толкова съм написал? Първоначално написано от baby_baby Е знам ама до сега нищо не се е прецакало но не съм ходила скоро де и нз :д Нищо не разбирате днешната младеж. Слушай дядо си поп. Аз като бях командирован в Долнобешовишкия манастир колко ниви съм изгледал...
inewton добре ще слушам за да ми е хубава градината
Първоначално написано от baby_baby Аз мисля аз да поливам а ти да разпъваш маркуча :д За поливане говорим още нали? Добре,има сделка. Идвай утре към 6:30 на село. Попе, като се върна на София ще ти кажа.
Правила