Първоначално написано от Indistinct Вярно. Ти сигурно използваш друга тактика. Нямам тактика.То и да имам,я тествам на теб.Уви ,нищо не действа там.
Гергана, здравей
Първоначално написано от inewton Искаш ли да отворя кацата с лайна? Не, ще се разсмърди на минало.
Първоначално написано от smilegirl12 Гергана, здравей Здравей, здравей. Как си?
Първоначално написано от Indistinct Не, ще се разсмърди на минало. Аз говоря за близко минало. 2-3 дни. Знам за теб нещо от друг, което обаче ти не знаеш, че знам. Той (информаторът ми) също не го знае, поне не цялата истина.
Първоначално написано от inewton Аз говоря за близко минало. 2-3 дни. Знам за теб нещо от друг, което обаче ти не знаеш, че знам. *grabs popcorn*
Първоначално написано от Indistinct Здравей, здравей. Как си? Зле ... Пътувам в автобуспрепълнен от туристи и се задушавам. Ти?
Първоначално написано от Mana *grabs popcorn* Би ли споделила малко? Като съм под напрежение огладнявам. Под напрежение съм.
Първоначално написано от smilegirl12 Зле ... Пътувам в автобуспрепълнен от туристи и се задушавам. Ти? Бат' Гьорги, задушавам са, уа. Плебс!
Първоначално написано от Indistinct Би ли споделила малко? Като съм под напрежение огладнявам. Под напрежение съм. *gives a huge bowl of popcorn* Заповядай!
Първоначално написано от Indistinct Би ли споделила малко? Като съм под напрежение огладнявам. Под напрежение съм. Е, да му кажа ли истината?
Първоначално написано от Mana *gives a huge bowl of popcorn* Заповядай! Благодаря!
Първоначално написано от inewton Е, да му кажа ли истината? На информатора ти ли?
Първоначално написано от Indistinct На информатора ти ли? Аха.
Първоначално написано от inewton Аха. Кажи го на мен на лично, за да реша.
Първоначално написано от Mana *grabs popcorn* Гимми попкорн
Първоначално написано от Indistinct Кажи го на мен на лично, за да реша. Аз така или иначе ще му кажа. Само исках да знаеш.
Първоначално написано от deitona22 Гимми попкорн *gives another bowl of popcorn* Ще ми изгризкате пуканките!!!
Първоначално написано от Mana *gives another bowl of popcorn* Ще ми изгризкате пуканките!!! довечера ще си взема и ще ти дам
Първоначално написано от deitona22 довечера ще си взема и ще ти дам Вземи и нещо за пиене. Ама нека са две бутилки, за да дадеш едната на ближния си.
Първоначално написано от deitona22 довечера ще си взема и ще ти дам Прати ги по пощата
Първоначално написано от inewton Бат' Гьорги, задушавам са, уа. Плебс! идиот
Първоначално написано от smilegirl12 идиот Садо мазо мръсница.
Първоначално написано от inewton Вземи и нещо за пиене. Ама нека са две бутилки, за да дадеш едната на ближния си. Май в 10-те заповеди нямаше "споделяй твоето с ближния"...?
Първоначално написано от Mana Прати ги по пощата Бонус с чаша кола и лед ,нали? Първоначално написано от inewton Вземи и нещо за пиене. Ама нека са две бутилки, за да дадеш едната на ближния си. Имам вода и студен чай.
Правила