Първоначално написано от inewton Аз имам цяла свита от плебей, така че ако аз съм ти съюзник, тези, които са под мой контрол също са ти съюзници. Поне 80 лв. Ако искаш по-евтино мога да ти уредя някой семинарист. Аз за толко ще си наема актъор бе
Първоначално написано от Dwyd96 Той е идеален за Менелай. И без тва е като бръмбар рогач в главата Ко каза!?
Първоначално написано от Dwyd96 Той е идеален за Менелай. И без тва е като бръмбар рогач в главата Ааа не не мерси
Първоначално написано от Dwyd96 Аз за толко ще си наема актъор бе Актьора нито може да пее, нито знае какво да пее, ама ти си решаваш.
Първоначално написано от inewton Ще стане с добро или с лошо. Още имаш привилегията да избираш. Ето пак твоята садо-мазо страна
Първоначално написано от smilegirl12 Ето пак твоята садо-мазо страна Това не е библейско.
Първоначално написано от inewton Това не е библейско. Тогава как би го нарекъл ти попе
inewton и dwyd96 пак започнаха да се джафкат
Първоначално написано от smilegirl12 Тогава как би го нарекъл ти попе Твоя сексуална фантазия.
Първоначално написано от YoungBloodZ inewton и dwyd96 пак започнаха да се джафкат Oпитвам се да му сваля цената. Че искам да се изгавря с професора по ТЕ
Първоначално написано от inewton Твоя сексуална фантазия. Хахахах твоята***
Първоначално написано от Dwyd96 Oпитвам се да му сваля цената. Че искам да се изгавря с професора по ТЕ Ако беше за нормална благословия щях да взема по- малко, аз не съм сребролюбец. Ама за простотии е на двойна тарифа.
Първоначално написано от Dwyd96 Oпитвам се да му сваля цената. Че искам да се изгавря с професора по ТЕ Плати му в лимони.
Първоначално написано от inewton Ако беше за нормална благословия щях да взема по- малко, аз не съм сребролюбец. Ама за простотии е на двойна тарифа. Ама то е за нормална.. Благославяш студентите, обречени да влачат
Първоначално написано от Indistinct Плати му в лимони. Още ли си тук?
Първоначално написано от Indistinct Плати му в лимони. Ще му платя в сливи (If you know what i mean )
Първоначално написано от Indistinct Плати му в лимони. по-скоро в бира... dwyd-чо се е запасил за 50 години напред с бира Първоначално написано от inewton Още ли си тук? като главнокомадващ й позволих да остане
Първоначално написано от inewton Още ли си тук? Защо пък да не е
Първоначално написано от Dwyd96 Ама то е за нормална.. Благославяш студентите, обречени да влачат И гавра за преподавателя. А и аз ще се излагам пред горкия човек. Добре, може и да не е за пари. Пригответе жертвен агнец от женски пол.
Първоначално написано от YoungBloodZ по-скоро в бира... dwyd-чо се е запасил за 50 години напред с бира като главнокомадващ й позволих да остане Това е долна лъжа
Първоначално написано от Dwyd96 Ще му платя в сливи (If you know what i mean ) В лимони!
Първоначално написано от YoungBloodZ като главнокомадващ й позволих да остане Май забрави, че тук е папоцезаризъм. Архангел Луцифер също мина по тоя път навремето.
Първоначално написано от inewton И гавра за преподавателя. А и аз ще се излагам пред горкия човек. Добре, може и да не е за пари. Пригответе жертвен агнец от женски пол. Имаме една дебела сирийка, може да ти я дам да я "покръстиш"
Първоначално написано от Dwyd96 Това е долна лъжа извинявай! не е за 50 години а за 80
Първоначално написано от Dwyd96 Имаме една дебела сирийка, може да ти я дам да я "покръстиш" Дебел и неверница. Не. Има време, само че мисли бързо, че да не се вдигне цената.
Правила