Първоначално написано от Mana Ок. Да приготвя ли през това време нещо - пуканки, шоколад, маршмелоу? приготви пържолите и бирата!
Първоначално написано от YoungBloodZ и какво печеля аз от това? (ти ме научи че и двете страни трябва да имат облаги) Нищо не си разбрал. Не и двете страни. Всеки си гледа себе си. В случая само ти трябва да имаш облаги. Кажи какво искаш в замяна? Да ти направя муска (за любов)?
Първоначално написано от inewton Нищо не си разбрал. Не и двете страни. Всеки си гледа себе си. В случая само ти трябва да имаш облаги. Кажи какво искаш в замяна? Да ти направя муска (за любов)? искам цялата информация която имаш за един точно определен потребител
Първоначално написано от YoungBloodZ приготви пържолите и бирата! Уточни вида месо и евентуално обработката - печени, на грил, пържени.. Първоначално написано от Indistinct Добре би било. Значи ще е разтопен шоколад и маршмелоу за топкане ^^
Първоначално написано от Mana Уточни вида месо и евентуално обработката - печени, на грил, пържени.. а за бирата защо не ме попита?
Първоначално написано от YoungBloodZ а за бирата защо не ме попита? За бирата щеше да попита мен.
Първоначално написано от YoungBloodZ а за бирата защо не ме попита? 'Щото не разбирам от пиячка и ще оставя избора на някой, който е пò наясно от мен
Първоначално написано от YoungBloodZ искам цялата информация която имаш за един точно определен потребител Тцттцтцт тука големи шпиони и изследователи станахте
Първоначално написано от Mana 'Щото не разбирам от пиячка и ще оставя избора на някой, който е пò наясно от мен мисля че Шуменското е правилния избор
Първоначално написано от smilegirl12 Тцттцтцт тука големи шпиони и изследователи станахте заблудила си се нещо Първоначално написано от Indistinct За бирата щеше да попита мен. ти не разбираш от тия неща
Първоначално написано от YoungBloodZ приготви пържолите и бирата!
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Кого ще разследваш, Йънг?
Първоначално написано от YoungBloodZ мисля че Шуменското е правилния избор Браво. Ще живееш един ден по-дълго.
Първоначално написано от YoungBloodZ искам цялата информация която имаш за един точно определен потребител Кажи за кого. Да видим дали ще се споразумеем.
Първоначално написано от АгентМура Кого ще разследваш, Йънг? един дето започва с д и завършва на р
Първоначално написано от YoungBloodZ мисля че Шуменското е правилния избор К'ви пържоли и как да ги приготвям? Няма само да давате заявки и да не уточнявате
Първоначално написано от YoungBloodZ един дето започва с д и завършва на р Кой тоз бре
Първоначално написано от Mana К'ви пържоли и как да ги приготвям? Няма само да давате заявки и да не уточнявате след като ще са на аванта - каквито и както ги направиш!
Първоначално написано от YoungBloodZ заблудила си се нещо Невър
Първоначално написано от smilegirl12 Кой тоз бре е ся... сами трябва да се сетите
Първоначално написано от YoungBloodZ е ся... сами трябва да се сетите Аз такъв потребител не познавам
Първоначално написано от YoungBloodZ след като ще са на аванта - каквито и както ги направиш! Щом са на аванта, има шведска маса с доплащане
Първоначално написано от YoungBloodZ един дето започва с д и завършва на р За нея аз съм те питал ако не помниш. Знам колкото и ти. Или дори по- малко. За тази информация се обърни към М****.
Първоначално написано от smilegirl12 Аз такъв потребител не познавам може би но inewton познава а и е умно момче - ще се сети!
Първоначално написано от inewton За нея аз съм те питал ако не помниш. Знам колкото и ти. Или дори по- малко. За тази информация се обърни към М****. не е dreamwalker опитай пак
Правила