Първоначално написано от Dwyd96 Имаме една дебела сирийка, може да ти я дам да я "покръстиш" И да изпробва виаграта си върху нея
Първоначално написано от inewton Дебел и неверница. Не. Има време, само че мисли бързо, че да не се вдигне цената. Да ме изнудваш ли се опитваш
Първоначално написано от smilegirl12 И да изпробва виаграта си върху нея То тя квато е блудница и без виагра ще мине
Първоначално написано от Dwyd96 Да ме изнудваш ли се опитваш Ти ме изнудваш. Аз не изгарям от желание да благославям някакви треторазрядни студенти и то за без пари.
Първоначално написано от Dwyd96 То тя квато е блудница и без виагра ще мине Порочна ли е, чадо?
Първоначално написано от inewton Порочна ли е, чадо? Kато сирийска версия на Месалина и Лукреция Борджия в 1 :Д После пак да казват, че мюсюлманките са непорочни
Първоначално написано от Dwyd96 Kато сирийска версия на Месалина и Лукреция Борджия в 1 :Д Ама поне малко да е хубава. Аз ти предлагах мръсници и половина.
Първоначално написано от inewton Ама поне малко да е хубава. Аз ти предлагах мръсници и половина. Предложи ми 1 без цици и една дебела мулатка.
Първоначално написано от inewton Ама поне малко да е хубава. Аз ти предлагах мръсници и половина. лол сводник
Първоначално написано от YoungBloodZ лол сводник Започвам да мисля, че това е думата.
Първоначално написано от Dwyd96 Предложи ми 1 без цици и една дебела мулатка. Има цици, на снимката не се виждаха. Пък мулатката си е хубава.
Първоначално написано от YoungBloodZ лол сводник Да не направи човек добро някому. Ще го изядете с парцалите!
Първоначално написано от inewton Има цици, на снимката не се виждаха. Пък мулатката си е хубава. Разбира се, че е хубава. Ако имаш фетиш към сгазени животни
а тези момичета знаят ли как им разпращате снимките насам-натам?
Първоначално написано от Indistinct Започвам да мисля, че това е думата. +++++++
Първоначално написано от YoungBloodZ а тези момичета знаят ли как им разпращате снимките насам-натам? Той праща.. Аз не. Пък и като му знам колежките кви разпоретини са, ще го приямат като реклама... "Ти що си със сутиен днес" :O
Първоначално написано от Dwyd96 Разбира се, че е хубава. Ако имаш фетиш към сгазени животни Колко си зле... Разбираш, че няма да ти пусне и я плюеш. Като лисицата и гроздето.
Първоначално написано от Dwyd96 "Ти що си със сутиен днес" :O Лятото повечето ходят без гащи.
Първоначално написано от inewton Колко си зле... Разбираш, че няма да ти пусне и я плюеш. Като лисицата и гроздето. Не харесвам черни ( Не съм като теб)
Първоначално написано от Dwyd96 Не харесвам черни ( Не съм като теб) В цял свят харесват мулатки.
иневтон попската ти кариера как още не е свършела с твоите непорочни мисли
Първоначално написано от inewton В цял свят харесват мулатки. Аз не.. Аз каресвам латиноамериканки
Първоначално написано от smilegirl12 иневтон попската ти кариера как още не е свършела с твоите непорочни мисли Сама го каза. Непорочни мисли.
Първоначално написано от smilegirl12 иневтон попската ти кариера как още не е свършела с твоите непорочни мисли Правата на децата вече не се зачитат толкова, затова така
Първоначално написано от Dwyd96 Аз не.. Аз каресвам латиноамериканки То е същото.
Правила