Започвам да си мисля, че от този форум би излязла по-успешна сапунка от "Дързост и красота".
Първоначално написано от inewton Секуалните си фантазии към мен!? Аз не съм гей. Ако искаш да те запозная с Киро. Предлагал съм ти вече. Нямам сексуални фантазии с теб,виж това как те мъча със "желязната вдовица"-да. От опит ли знаеш какво прави той?
Първоначално написано от deitona22 Защитавам себе си,д*еб*ил такъв. Връщаш ми задето те ебавах със Смайлито,нали? Отричай. И лудите отричат обсесиите си. Не съм такъв човек.
Първоначално написано от deitona22 Нямам сексуални фантазии с теб,виж това как те мъча със "желязната вдовица"-да. От опит ли знаеш какво прави той? Какъв опит, невежа? Той е много интелигентно момче.
Първоначално написано от inewton Секуалните си фантазии към мен!? Аз не съм гей. Ако искаш да те запозная с Киро. Предлагал съм ти вече. Ще кажете "но хомо" и готово :Д
Първоначално написано от Dwyd96 Ще кажете "но хомо" и готово :Д Ако той не е гей, аз съм мюсюлманин.
кви са тия сериозни теми днес
Първоначално написано от Dwyd96 Ще кажете "но хомо" и готово :Д Кимчо,и теб ли да подхвана ? днеска съм в добро настроение,та друг път ще ти го върна. Първоначално написано от inewton Какъв опит, невежа? Той е много интелигентно момче. Тамън за тебе.
Първоначално написано от inewton Ако той не е гей, аз съм мюсюлманин. Значи си Алах Акбар. Първоначално написано от YoungBloodZ кви са тия сериозни теми днес Попа и Кимчо се опитват да ме дразнят.
Първоначално написано от YoungBloodZ кви са тия сериозни теми днес Другарю модератор, как сте днес?
Първоначално написано от deitona22 Тамън за тебе. Нали ти казах, не е гей, натопиха го!
Първоначално написано от inewton Другарю модератор, как сте днес? нещо не съм на себе си
Първоначално написано от YoungBloodZ нещо не съм на себе си След последната информационна бомба... И аз на твое място не бих бил.
Очаквайте в следващия епизод :
Първоначално написано от inewton Нали ти казах, не е гей, натопиха го! Хм,явно ти е харесало с него,щом го защитаваш така.Пази си го!
Първоначално написано от deitona22 Хм,явно ти е харесало с него,щом го защитаваш така.Пази си го! Аз вече държа да ви запозная и сам да го попиташ.
Първоначално написано от inewton След последната информационна бомба... И аз на твое място не бих бил. ми ти направо ми разката фамилията с тая информация...
Първоначално написано от YoungBloodZ ми ти направо ми разката фамилията с тая информация... Ела във вила "Бояна", ще ти намеря някое момиче от моето село.
Първоначално написано от YoungBloodZ ми ти направо ми разката фамилията с тая информация... ?!? Първоначално написано от inewton Аз вече държа да ви запозная и сам да го попиташ. Геевете не ги искам около мен.Склонен съм към агресивност ,ако говоря с такъв.
Не преигравайте. Това е просто сериал.
Първоначално написано от inewton Ела във вила "Бояна", ще ти намеря някое момиче от моето село. аз не искам момиче от твоето село
Първоначално написано от YoungBloodZ аз не искам момче* от твоето село В неговото село няма момичета,той не си пада по такива.
Първоначално написано от deitona22 Кимчо,и теб ли да подхвана ? днеска съм в добро настроение,та друг път ще ти го върна. Тамън за тебе. Aз тия два дни съм се сдухал тотално. Ебати депресията ме е налегнала
Първоначално написано от deitona22 В неговото село няма момичета,той не си пада по такива. Има! От тия дето Не съм dreamwalker постваше. Той по такива си пада
Първоначално написано от Dwyd96 Има! От тия дето Не съм dreamwalker постваше. Той по такива си пада Беше черен ден за форума.
Правила