Първоначално написано от Indistinct Беше черен ден за форума. Рейгън се обади
Първоначално написано от Dwyd96 Aз тия два дни съм се сдухал тотално. Ебати депресията ме е налегнала Защо ? "Лили" и "Деси" не вършат работа ли?Дай ги на ПОпа да ги освети и да им върне ...живота?
Първоначално написано от deitona22 Защо ? "Лили" и "Деси" не вършат работа ли?Дай ги на ПОпа да ги освети и да им върне ...живота? То в такива моменти тва ще прецака още повече нещата
Първоначално написано от YoungBloodZ аз не искам момиче от твоето село Защо? Има и хубави.
Първоначално написано от inewton Защо? Има и хубави. знаеш че не искам тях
Първоначално написано от deitona22 Защо ? "Лили" и "Деси" не вършат работа ли?Дай ги на ПОпа да ги освети и да им върне ...живота? На него никогаш! Той няма да ми плати.
Първоначално написано от YoungBloodZ знаеш че не искам тях Много по- хубави от онова, което искаш.
Първоначално написано от inewton Защо? Има и хубави. Стига си хвалил геевете от селото ти!
Първоначално написано от inewton Много по- хубави от онова, което искаш. и по-кухи
Първоначално написано от Dwyd96 То в такива моменти тва ще прецака още повече нещата Горкия.Без "Лили" и "деси" за къде си..
Първоначално написано от YoungBloodZ и по-кухи Само за глупаците е характерно да говорят без да знаят.
Първоначално написано от deitona22 Стига си хвалил геевете от селото ти! Аз от моето село познавам само един гей и той даже не живее тук. В моето село няма гееве, стегнал съм положението!
Първоначално написано от inewton Аз от моето село познавам само един гей и той даже не живее тук. В моето село няма гееве, стегнал съм положението! Познаваш само един? И този един......си ти !
Първоначално написано от inewton Аз от моето село познавам само един гей и той даже не живее тук. В моето село няма гееве, стегнал съм положението! Бау бау?
Първоначално написано от deitona22 Познаваш само един? И този един......си ти ! Казах, че не живее тук, не четеш....
Първоначално написано от inewton В моето село няма гееве, стегнал съм положението! браво! малко хора като теб останаха Първоначално написано от inewton Само за глупаците е характерно да говорят без да знаят. не ми се рискува... знам какво искам!
Първоначално написано от Indistinct Бау бау? без такива неща, инелтоне
Първоначално написано от deitona22 Горкия.Без "Лили" и "деси" за къде си.. -...-
Първоначално написано от inewton без такива неща, инелтоне Какво беше написано?
Young, я веднага да си ми върнеш поста! Да не мислиш, че ще ти пусне като й се подмазваш!?
Първоначално написано от inewton Казах, че не живее тук, не четеш.... Ти реално живееш на 2 места-София и там.Там си само ти гееев,в София сте повече,за щастие на Кимчо.
Първоначално написано от inewton Да не мислиш, че ще ти пусне като й се подмазваш!? не
Първоначално написано от Indistinct Какво беше написано? Цитирам "Ето, разгонена е като кучка"
Първоначално написано от deitona22 Ти реално живееш на 2 места-София и там.Там си само ти гееев,в София сте повече,за щастие на Кимчо. Кимчо и той ли мина на другия бряг?
Първоначално написано от deitona22 Ти реално живееш на 2 места-София и там.Там си само ти гееев,в София сте повече,за щастие на Кимчо. Ама оня само в Сандански живее (не говоря за Dwyd).
Правила