- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Tempus Adventus
Средно изпечена? В смисъл? -> https://www.pinterest.com/pin/261279215858841338/
може след няколко дни че е малко зает сега ама не е забравил циганина грозен само ме мразни с тия приказки
ъ.
о.0
това вече не е от моите обяснения а от теб
ама айде от мен да мине ще му хвърля две думи
тялото е като някъв фокусник като се скрие храната в стомаха ти и хоп я превръща в мазнини
даже да вземеш някъв сух ориз с вода който има малко про цента мазнини и него може да оправи
колко мазнини може да направи се крие в магическия научен термин калорий идва от древногръцкия император калорий който бил много дебел защото изобретил калорийте
то реално ти трябва калорий за разни неща ама ако превишиш количесвото хоп тялото ти го трансформира и си с няколко грама по дебела и се лепват на лицето и момчето от интернет отлага срещата
обаче има един друг важен термин и той е амонокисланини ама фитнес маняците им викат протеин
щото щеше да е лесно само да приемаш калории и всеки щеше да изяжда по три шоколада на ден и да е наяден ама трябват и амнокисланини те са също мн важни и засищат
с тях поне не пречи да се прекалява поне до 150-200 грама някаде е безопасно ама гледай да приемаш повечко от тях щото са най важните общо взето
ама тогава що не отслабваме като ядем 100 грама протеин и 600 калорий на ден от нужния ни 2000
ми щото тялото е малко тъпо и ше си помисли че умираш от глад и ше почне да изключва тока и да съкращава работниците в органите и мозака на които им плаща много калорий щото не е лесна работа да ти изгаря сланините иска се труд
ама тялото може да го прави добре само като е спокойно по скоро ще изяде някой мускул те са по лесни
безопасно е да приемаш 80 или 90 про цента от нужния калорий и останалите вече ще са от мазнините ти
витамините и минералите не ги брой много тях само ги преувеличават гледай да има разнообразие от време на време и това е
остава да се заситиш с достатъчния калорий и за това помагат фибрите
ама виж ги пуканките пипни я с пръст и ще ти го омазни нали
пълни са с мазнини а мазнините са чист калорий
само че нямат амонокисланини така че са същата работа като шоколада
затва по добре ги хвърляй на кучетата не ти трябват
по принцип мазнините не пречат ако има и амонокисланини например ядките са мн мазни
ако се хваниш с храна която има амонокисланини ще се заситиш по лесно и с по малко калорий
така че слушай бате си пешо ако искаш да имаш като неговото тяло ;]
и да не ти скърцат органите
Последно редактирано от pe6oskeiborda : 07-19-2016 на 13:15
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Пешо, Пешо, за катедра "Храни, хранене и диетика" си само...
абе индистинкт май само аз не правя такива шеги с теб и сигурно е много подозрително![]()
три хилядното ми мнение! омгомг омг гмо омг
какво да напиша за три хилядното си мнение
мисля че трябва да е много специално защото ще стана титла мега фен
един ранг по нагоре в форумната йерархия