Първоначално написано от smilegirl12 Посади си нещо по-по Не. Днес ще садя рози.
Първоначално написано от Indistinct Садя рози. Ооооо. <3 Искам да ми откъснеш букет. Обожавам градински рози. <3
бааси агронома
Само се прая
Добре утро! И приятна вечер!
Първоначално написано от deitona22 Добре утро! И приятна вечер! хелоу
Първоначално написано от deitona22 Добре утро! И приятна вечер! О, любов моя. :д
Първоначално написано от tori О, любов моя. :д ей ся пращам снимката на антракса да види какви ги вършиш докато той блъска и изкарва пари за да ти купува шоколади
Първоначално написано от YoungBloodZ ей ся пращам снимката на антракса да види какви ги вършиш докато той блъска и изкарва пари за да ти купува шоколади Пумба драмата му казват. Ким,не си пиян вече?
Първоначално написано от YoungBloodZ ей ся пращам снимката на антракса да види какви ги вършиш докато той блъска и изкарва пари за да ти купува шоколади Хахах, давай, де. Той ще ти се изследване,ото заспивам до него.
Първоначално написано от tori Хахах, давай, де. Той ще ти се изследване,ото заспивам до него. СУБТИТРИ МОЛЯ
Гледам вече и монахиня си имаме
Първоначално написано от Dwyd96 Гледам вече и монахиня си имаме Намери й друг аватар.
Първоначално написано от Indistinct Намери й друг аватар. не ти ли харесва този, Гери ;(
Първоначално написано от smilegirl12 не ти ли харесва този, Гери ;( Много ми харесва
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Много ми харесва агрономче, Владко ще те види и ще те разстреля!
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Много ми харесва мой човек си значи
Първоначално написано от smilegirl12 не ти ли харесва този, Гери ;( Не.
Първоначално написано от Indistinct Не. скоро ще го сменям този е за седмица-две
Първоначално написано от Dwyd96 Гледам вече и монахиня си имаме хаххаха ми да
Тамън монахиня за попа.И без това от известно време има любовни искри между вас.
Първоначално написано от deitona22 Тамън монахиня за попа.И без това от известно време има любовни искри между вас. нефър
ху ис Владко?
Първоначално написано от smilegirl12 ху ис Владко? Владо Путин
Първоначално написано от YoungBloodZ Владо Путин тоя не го пз
Правила